Nume remarcabile în distribuția rolurilor secundare din serialul "Bir Derdim Var" (Am o problemă). Cine sunt noii actori

Publicat pe 31.10.2023 la 17:48 Actualizat pe 31.10.2023 la 18:00

În serialul "Bir Derdim Var" (Am o problemă), actorii care interpretează rolurile secundare vor reuși să capteze la fel de mult atenția ca cei care au rolurile principale datorită notorietății lor. Producția aduce schimbări importante în distribuție.

"Bir Derdim Var" (Am o problemă)

Happy Channel

Într-o poveste în care doi actori principali influenți, Birce Akalay și Mert Fırat, vor aduce impact publicului, este esențial să subliniem că distribuția secundară include nume remarcabile și conține elemente semnificative pentru evoluția poveștii, potrivit seriesturkish.com.

Cine sunt personejele secundare ale producției "Bir Derdim Var" (Am o problemă)

În narațiune se evidențiază și personaje secundare deosebit de memorabile, precum Birce Akalay, care aduce în prim-plan diverse metode de abordare a problemelor cu care se confruntă tinerii, și legătura profundă a procurorului Ömer cu conceptul de justiție.

Serialul "Bir Derdim Var," care a stârnit interesul publicului prin trailerele sale, se anunță a fi un subiect intens de discuție în acest sezon, având în plan principal un subiect cu deosebit de multă importanță în societate, secția de psihiatrie pentru copii și adolescenți.

Actorii de succes care vor da viață experților din domeniul psihiatriei în serial sunt Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Bașak Gümülcinelioğlu, Erdem Șenocak și İdil Sivritepe.

În serial, Engin Hepileri va interpreta rolul neuropsihiatrului Savaș, care face parte din echipa dedicată vindecării rănilor emoționale ale tinerilor pacienți. Este de notorietate faptul că actorul excelase până acum în crearea de personaje puternice și convingătoare.

De asemenea, Neslihan Arslan va apărea în fața publicului în rolul Damla, medicul șef al spitalului. Printre tinerii actori care fac parte din distribuție se numără și Bașak Gümülcinelioğlu, care revine pe micile ecrane cu personajul Sibel, specialist în servicii sociale.

Erdem Șenocak va aduce la viață personajul Yusuf, psihiatrul, în timp ce İdil Sivritepe va interpreta rolul lui İpek, cel mai tânăr psiholog din secția de psihiatrie.

Totodată, producția pare să atragă atenția prin includerea unor actori tineri talentați în distribuție, precum Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör și Efe Poylu.

În articolul

Nume remarcabile în distribuția rolurilor secundare din serialul "Bir Derdim Var" (Am o problemă). Cine sunt noii actori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x