O actriță din ”O Cenușăreasă la Rio” a fost declarată una dintre cele mai sexy 100 de femei din lume. Cine e ea?

Publicat pe 20.06.2018 la 10:03 Actualizat pe 06.09.2018 la 18:18

”O Cenușăreasă la Rio” se difuzează vineri sâmbătă și duminică, de la ora 22.00, în exclusivitate la postul Happy Channel.

A fost pe coperta unei reviste pentru adulți, a fost declarată una dintre cele mai sexy femei din lume. Este actriță și o puteți urmări în exclusivitate la postul Happy Channel, în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 22.00. Cine să fie oare? Cine?

Ei bine, este vorba despre actrița Juliana Paes, cea care o interpretează pe Carolina, rivala Elizei din serialul ”O Cenușăreasă la Rio”. În 2004, Juliana a pozat pentru o revistă adresată bărbaților, iar numărul cu fotografia ei pe copertă a fost declarat cel mai bine vândut exemplar din Brazilia. În 2006, revista People a inclus-o pe lista celor mai sexy 100 de femei din lume. Și nu doar frumusețea ei a atras, ci și talenntul, căci Juliana Paes are numeroase premii primite pentru rolurile ei din serialele tv.


Citește și: ”Aceasta este piesa care a inspirat titlul serialului «O Cenușăreasă la Rio»” și ”A lăsat fotbalul pentru actorie. El este Jonatas, din serialul «O Cenușăreasă la Rio»”.


În serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, actrița Juliana Paes interpretează rolul unui redactor șef al revistei de modă ”Total Dreamer”. Pentru că și-a dorit să fie cât mai autentică în pielea acestui personaj, Juliana a petrecut o perioadă în redacțiile unor reviste de modă. Astfel, pentru a înțelege mai bine cum se desfășoară lucrurile într-o redacție, Juliana Paes a făcut „practică” la renumitele publicații Vogue și Marie Claire.

Despre serial

Eliza este o fată de 18 ani, care trăiește un cosmar alături de tatăl ei vitreg, care o hărțuiește. Eliza (Marina Ruy Barbosa) fuge de acasă cu ajutorul mamei sale, Gilda (Leona Cavalli), pentru a-și încerca norocul în marele oraș. Visul ei este de a oferi o viață mai bună mamei și fraților ei.
Dar, viața în marele oraș se dovedește a fi mai grea decât ea și-a imaginat. După ce a fost jefuită chiar în prima zi, Eliza ajunge să trăiască pe străzi. Așa se întâlnește cu Jonatas (Felipe Simas), un tânăr "antreprenor de stradă", cum îi place să i se spună.

Destinul o aduce, din nou, față în față cu o veche cunoștință, din orașu natal, de unde Eliza fugise. Arthur (Fábio Assunção), un Don Juan veritabil, trăiește o relație cu Carolina (Juliana Paes), redactor-șef la celebra revistă de modă ”Total Dreamer”.

În articolul

O actriță din ”O Cenușăreasă la Rio” a fost declarată una dintre cele mai sexy 100 de femei din lume. Cine e ea?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x