Oana Moșneagu are un frate, însă nu multă lume știe acest detaliu. Ce a declarat vedeta despre el

Publicat pe 04.11.2021 la 12:20 Actualizat pe 04.11.2021 la 13:42

Oana Moșneagu este o actriță căreia nu îi este rușine să se afișeze exact așa cum este ea. Deși este prezentă în permanență pe rețelele sociale, acolo unde comunică cu fanii, iată că aceștia nu cunoșteau un detaliu cheie din viața acesteia. Vedeta are un frate.

Oana Moșneagu a fost invitată în emisiunea CulTour, acolo unde a răspuns tuturor curiozităților Cristinei Ciobănașu. Deși cele două sunt colege de platou, dar și prietene în timpul liber, iată că vedeta a decis că își dorește să fie supusă unui test pentru ca fanii să vadă și o altă latură a ei.

Printre multe detalii interesante pe care telespectatorii le-au aflat, s-a numărat și informația cheie cum că Oana Moșneagu are un frate.

Se pare că frumoasa actriță este ferm convinsă că acest lucru este mai puțin știut despre ea. Ce a spus aceasta despre fratele său.

Oana Moșneagu are un frate, însă nu multă lume știe

Oana Moșneagu, celebra actriță din “Adela”, a oferit la CulTour o informație pe care puțini o cunosc despre ea. Vedeta are un frate.

“Am un frate, e mai mic cu un an și este căsătorit și a fost ziua lui pe 19 octombrie”, a declarat pentru CulTour Oana Moșneagu.

Actrița din “Adela” recunoaște că se înțelege foarte bine cu acesta și ar vrea să spună mai multe detalii despre el, însă momentan totul rămâne ascuns.

Cât despre preferințele culinare, aceasta este înnebunită după dulciuri și nu ar putea supraviețui nici măcar o zi fără să încerce vreun preparat care să aibă zahăr. Cu toate acestea, nu acceptă torturile cu frișcă sau fructe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte de a devenit actriță, Oana Moșneagu a lucrat într-o multinațională, însă și-a dat seama ulterior că acest lucru nu o împlinește. Astfel, și-a îndreptat toată atenția spre actorie și acum este una dintre cele mai cunoscunte vedete din România.

Oana Moșneagu a învățat multe lucruri de la “Andreea”, personajul negativ pe care îl interpretează în serialul “Adela”. Chiar dacă pe platourile de filmare trebuie să adopte o notă mai serioasă și negativă, iată că actrița Oana a reușit să învețe câteva lucruri de la personajul ei.

Frumoasa vedetă susține că este surprinsă de fiecare dată de personajul ei și de capacitatea cu care acesta poate minți.

Oana Moșneagu, despre fata din spatele personajului

Oana Moșneagu spune că fură câteodată meserie de la Anca Sigartău, actrița care îi oferă tot felul de sfaturi și care îi oferă multe oportunități de transformare pe plan profesional. De asemenea, ceilalți colegi îi oferă actriței multe alte șanse de a acționa în diferite ipostaze în care cu greu s-ar vedea într-o zi obișnuită.

Actrița vine cu plăcere pe platourile de filmare, și chiar atunci când are probleme fizice, încearcă să le depășească cu brio pentru a fi alături de colegii ei. Așa s-a întâmplat și atunci când Oana și-a rupt mâna.

În ciuda faptului că este o fire sportive și îi place să facă drumeții montane, acel eveniment a oprit-o din a-și mai practica hobby-ul. În acea perioadă, vedeta recunoaște că a urmărit multe seriale.

Înainte de a deveni actriță, Oana Moșneagu a lucrat în departamentul de PR al unei companii. Cu toate acestea, dorința de a fi pe scenă a fost acolo dintotdeauna și până la urmă aceasta s-a înscris la UNATC.

Oana Moșneagu se vede și scriitoare pe viitor, atunci când își va lua toate experiențele importante din viață și le va transforma în fraze pe care cei interesați le vor vrea a fi citite. Până atunci, continuă să-și facă meseria fără greș, așa cum a decis încă de la început.

În articolul

Oana Moșneagu are un frate, însă nu multă lume știe acest detaliu. Ce a declarat vedeta despre el

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x