Oana Moșneagu cu părul lung, prins într-o coadă împletită. Schimbarea de look inedită aleasă de actrița din “Adela”

Publicat pe 03.01.2022 la 17:07 Actualizat pe 04.01.2022 la 13:10

Oana Moșneagu își surprinde urmăritorii cu prima fotografie din noul an. Actrița din “Adela” apare pe rețelele sociale cu o schimbare inedită de look. Cum arată cu părul lung, prins într-o coadă împletită.

După aparițiile repetate în serialul “Adela”, dar și după multele interviuri oferite de-a lungul anului, Oana Moșneagu a reușit să fie cunoscută de fani la fel de bine pe cât o cunoaște și familia.

Dacă până acum nu se știau foarte multe detalii despre frumoasa actriță, iată că acum oricine știe despre familia ei, despre pasiunile care o ajută să meargă mai departe, dar și despre locurile de muncă pe care le-a avut înainte de a deveni actriță.

Ca o altă surpriză pentru internauți, Oana Moșneagu a postat prima fotografie din noul an, cu un look complet diferit.

Oana Moșneagu cu părul lung prins într-o coadă împletită

Oana Moșneagu se află la momentul actual într-o vacanță binemeritată în Zanzibar alături de câțiva prieteni. Deși a postat doar frânturi din concediu până acum, frumoasa actriță nu a uitat să lase pentru internauți o fotografie care să marcheze începutul anului.

Dacă de obicei tânăra de 31 de ani apare cu părul lung, drept, iată că pentru anul care tocmai a început aceasta și-a ales un nou look. Machiată de seară, cu părul prins într-o coadă lungă, împletită, și cu privirea de pisică, așa se prezintă actrița care o joacă pe “Andreea” în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă este la începutul carierei, acest lucru nu înseamnă că Oana Moșneagu nu a trecut prin situații dificile care au dus-o totuși la o concluzie importantă, că este menită să joace. Într-un interviu recent, vedeta a povestit că la un moment dat s-a luptat cu depresia, asta pentru că nu își găsea locul în lume și nu știa care este misiunea sa.

După ce și-a dat demisia de la locul de muncă în care nu-și găsea nicio bucurie, Oana Moșneagu a reușit să fie admisă la UNATC și așa a început traiectoria ei către lumea actoriei. Deși a avut 25 de ani când s-a gândit să-și schimbe viața, aceasta nu regretă nicio secundă alegerea făcută.

Povestea de viață a Oanei Moșneagu, “Andreea” din “Adela”

Este înaltă, are părul lung și este frumoasă. Are un talent care se vede de foarte departe, însă aceste calități nu au ajutat-o prea mult în adolescență pe Oana Moșneagu. A suferit din cauza tiraniei colegilor care orice altă tânără și a încercat pe cât posibil să plece din locurile în care nu era dorită.

S-a angajat la 17 ani și a încercat să-și creeze o independență care cu siguranță a reușit să o ajute în viața ulterioară de adult. A avut curajul să-și înfrângă temerile și a reușit să-și schimbe întreaga traiectorie la o vârstă la care alții nici nu mai încearcă. Oana Moșneagu spune că primește rareori mesaje din partea internauților care chiar să o afecteze, iar de cele mai multe ori cei care urmăresc serialul „Adela”, o apreciază la fel de mult ca și pe ceilalți actori.

Actrița spune că își dorește să învețe de la cei mai buni și i-ar plăcea să aibă șansa de a juca pe scenă alături de Florin Piersic Jr, Oana Pellea și Adrian Titieni.

În articolul

Oana Moșneagu cu părul lung, prins într-o coadă împletită. Schimbarea de look inedită aleasă de actrița din “Adela”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x