Oana Moșneagu, fotografii emoționante de pe platourile de filmare “Adela”. Cum încheie anul frumoasa actriță

Publicat pe 27.12.2021 la 12:44 Actualizat pe 27.12.2021 la 13:35

Oana Moșneagu a devenit nostalgică la final de an. Actrița din “Adela” a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii în diferite ipostaze, chiar de pe platourile de filmare. Fanii au reacționat imediat.

Oana Moșneagu, una dintre cele mai carismatice actrițe ale noii generații, a postat la sfârșit de an o serie de fotografii de pe platourile de filmare “Adela”. Vedeta a devenit nostalgică și a recapitulat momentele prin care a trecut de-a lungul filmărilor.

Fanii au răspuns imediat și au “amenințat-o” că pozele vor ajunge pe internet și vor fi folosite drept meme-uri în viitor. Actrița nu a ezitat să răspundă provocării și a declarat că abia așteaptă să fie pusă în fața faptului împlinit.

Oana Moșneagu face parte din proiectul “Adela” și în ciuda faptului că joacă un rol negativ este apreciată de fanii din toată țara.

Oana Moșneagu, fotografii emoționante de pe platourile de filmare “Adela”

Oana Moșneagu s-a născut pe 07.08.1990 în Mioveni. Este absolventă a facultății UNATC în 2017. În 2018 a jucat pentru prima oară într-un film, „Contract to Kill”. A mai jucat de asemenea în producții precum Fructul oprit (2018), Faci sau Taci (2019), Moromeții 2 (2018).

În prezent este parte componentă a serialul “Adela”, jucând rolul Andreei. “Andreea” este sora “Adelei”, cea care întotdeauna își dorește cele mai frumoase lucruri, lux, opulență și o viață pe care să nu o mai trăiască în mizerie.

Dacă l-a început îl păcălește pe Paul Andronic și îi spune că este fiica lui, până la urmă adevărul iese la iveală. Intrigile nu se opresc aici, iar timp de două sezoane “Adela” devine o producție plină de suspans și aventură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși interpretează un rol negativ în serial, în viața de zi cu zi Oana Moșneagu este o femeie plăcută de toată lumea. Recent, aceasta a postat o serie de fotografii emoționante pe contul personal de Instagram, acolo unde le arată tuturor fragmente de pe platourile de filmare.

“Așa m-a surprins pe mine anul ăsta Andrei Barbu în pozele făcute pentru racord. Mai sunt multe altele, vi le mai arăt și la story. Poze de pe parcursul unui an întreg de filmare la Adela. Care e preferata ta?”, a scris Oana Moșneagu în dreptul postării.

Oana Moșneagu, “amenințată” de fani

“Pregătită pentru memes? Cu toate o să fac”, i-a scris o fană vedetei în dreptul aceleiași postări.

“Hai, abia aștept să le văd.”, a răspuns Oana Moșneagu.

“Pe cât de tare m-ai enervat în film, pe atât de simpatică te văd pe insta...pupici”, “Doamne cât de minunată...Extracatastrofenomenale pentru meme-uri”, “Super poze”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Oana Moșneagu a primit peste 8 mii de aprecieri și mai multe comentarii, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 100 de mii de urmăritori, dar și 425 de postări. Deși de-a lungul acestui an s-a zvonit că actrița ar avea sentimente pentru Vlad Gherman, amândoi au declarat public că ceea ce îi leagă este o relație frumoasă de prietenie.

Oana Moșneagu este antagonista din serialul “Adela”, cea care joacă rolul Andreei, fata soților Achim, cea care i-a furat viața Adelei. O actriță desăvârșită care a plecat de acasă la vârsta de 17 ani pentru a-și urma visul și libertatea de care avea nevoie.

În articolul

Oana Moșneagu, fotografii emoționante de pe platourile de filmare “Adela”. Cum încheie anul frumoasa actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x