Oana Moșneagu, în costum de baie. Actrița din “Adela” s-a lăsat fotgrafiată într-o ipostază rară

Publicat pe 10.01.2022 la 10:39 Actualizat pe 10.01.2022 la 11:33

Oana Moșneagu s-a fotografiat în costum de baie în vacanță. Vedeta din “Adela”, într-o ipostază inedită, așa cum puțină lume a văzut-o până acum.

Oana Moșneagu se află în vacanță alături de Vlad Gherman și alți câțiva prieteni, acolo unde se distrează înainte de începerea filmărilor pentru un nou sezon “Adela”. Vedeta continuă să posteze fotografii și filmulețe din paradis, iar fanii nu contenesc să-i aprecieze instantaneele.

Recent, actrița le-a făcut internauților o surpriză, asta pentru că a reușit să se lase fotografiată așa cum rareori a făcut-o. Oana Moșneagu a postat o poză în care apare îmbrăcată în costum de baie, ipostază greu de imortalizat într-o situație normală.

Oana Moșneagu în costum de baie pe rețelele sociale

Oana Moșneagu și Vlad Gherman își petrec vacanță împreună, în Zanzibar, alături de alți câțiva prieteni. De când au părăsit tărâmurile mioritice, fanii i-au asaltat cu întrebări legate de relația lor actuală.

“Criss privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Criss ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a declarat Oana Moșneagu acum ceva vreme pentru VIVA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că zvonurile în ceea ce privește relația lor s-au întețit, iată că atât Oana Moșneagu cât și Vlad Gherman continuă să-i surprindă pe fani cu momente inedite din vacanță. Cea mai recentă fotografie postată de actrița din “Adela” o înfățișează pe această în Oceanul Indian, într-o ipostază rară.

Oana Moșneagu poartă un costum de baie negru ce îi lasă cu siguranță formele de invidiat la vedere. Aceasta poartă părul prins în coc și are un zâmbet larg pe față. Încearcă să fugă de valuri și astfel, fotografia perfectă a ieșit pentru a fi postată pe pagina personală de Instagram.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman petrec vacanța împreună

De când s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman din “Adela” nu a mai fost asociat cu nicio vedetă, asta până când i-a obișnuit pe fani să apară din ce în ce mai des alături de Oana Moșneagu, colega lui de pe platourile de filmare.

Cu toate astea, cei doi au declarat în repetate rânduri că relația lor este una strict de prietenie. “Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm „Adela, pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți.”, a mai declarat Oana Moșneagu pentru VIVA.

Cei patru muschetari de pe platourile de filmare “Adela” au format o adevărată relație de prietenie pe care puțini o pot contesta, însă în vacanță Oana Moșneagu și Vlad Gherman au plecat fără ceilalți doi, iar de aici bănuielile legate de relația lor au început să apară.

Atât pe InstaStory, cât și în feed, Oana Moșneagu și Vlad Gherman continuă să stea unul lângă altul și să se susțină reciproc.

În articolul

Oana Moșneagu, în costum de baie. Actrița din “Adela” s-a lăsat fotgrafiată într-o ipostază rară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x