Oana Moșneagu și Vlad Gherman au răspuns curiozităților venite din partea fanilor, însă în timpul filmării evenimentele au decurs diferit

Publicat pe 28.03.2022 la 19:06 Actualizat pe 29.03.2022 la 12:52

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au făcut un nou vlog împreună și au răspuns curiozităților fanilor legate de relația și de viața lor personală. Actorii nu au răspuns la întrebări oricum, ci într-un mod original, într-o joacă cu pernele.

Oana Mosneagu și Vlad Gherman

Instagram

Cuplul a vorbit admiratorilor într-un nou videoclip distractiv despre relația lor, dar și despre trecutul lor, oferind răspuns la întrebările fanilor. Cei doi au făcut deliciul admiratorilor și au dat detalii despre ei și despre cum decurg momentele din viața personală.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au vorbit fanilor despre relația și despre trecutul lor

Titlul videoclipului, însă, a atras cel mai mult atenția. “Era sa ne despărțim de la un joc”. Ei bine, pe parcursul filmării, cei doi au oferit detalii pe care nu le știau unul despre celălalt, legate despre foste relații sau diverse activități.

Oana Moșneagu a fost cea care a ieșit cel mai mult în evidență prin intermediul întrebărilor și de fiecare dată când aproba ceea ce întrebau fanii, îl lovea cu perna pe Vlad. Însă, fără să-și dea seama, acesta l-a lovit destul de tare, moment în care Vlad s-a arătat deranjat, chiar dacă au râs pe cinste de reacțiile fiecăruia.

Astfel, titlul se referă fix la această situație, care a creat amuzament, dar și la detaliile care au ieșit la suprafață prin intermediul jocului. Puteți urmări videoclipul cu îndrăgiții actori mai jos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele colegei sale, Oana Moșneagu. Actrița cu 3 ani mai mare decât Vlad a ținut ascuns faptul că formează o relație cu actorul, însă pare că vestea nu i-a luat prin surprindere pe colegii de pe platoul de filmare. Fanii s-au gândit că echipa lor a aflat prima dată că cei doi formează un cuplu, mai ales că ar fi fost cam greu să tăinuiască dragostea pe care și-o poartă.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela, au anunțat că formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi erau apropiați de ceva vreme, iar fanii i-au “suspectat” că ar putea fi într-o relație, însă din dorința de a face un anunț special, Vlad și Oana au așteptat momentul lansării piesei “Fără Tine”.

Nu este niciun secret pentru nimeni că Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt doi actori excepționali, care și-au demonstrat talentul de-a lungul timpului în producții care au avut parte de recunoaștere la nivel național.

Ambii muncesc foarte mult și își dedică aproape tot timpul momentelor în fața camerei. Ei lucrează la mai multe proiecte comune și se bucură să împărtășească cu fanii lor clipele importante atât de pe plan profesional, cât și personal.

În articolul

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au răspuns la curiozitățile fanilor, însă în timpul filmării evenimentele au decurs diferit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x