Özcan Deniz apare alături de soția sa după zvonurile că va deveni tată. Ipostazele de cuplu pe care le-a publicat Samar Dadgar

Publicat pe 12.01.2024 la 12:04 Actualizat pe 12.01.2024 la 09:45

Özcan Deniz și Samar Dadgar continuă să pozeze în cuplul perfect după ce s-a aflat că vor deveni părinți pentru prima oară în calitate de soț și soție. Actorul mai are un băiat din căsnicia trecută.

Özcan Deniz poartă o maletă neagră și un palton de aceeași culoare

Özcan Deniz apare alături de soția sa după zvonurile că va deveni tată

Happy Channel

După un divorț extrem de complicat alături de Feyza Aktan, actorul Özcan Deniz s-a căsătorit cu frumoasa Samar Dadgar. De origine iraniană, aceasta este creatoare de modă. Pe lângă fotografiile pe care le publică de una singură, recent a demonstrat că dragostea pentru partenerul său este cea care contează cu adevărat. În curând, cei doi vor deveni părinți.

Özcan Deniz apare alături de soția sa după zvonurile că va deveni tată

La scurtă vreme după ce s-a zvonit că Samar Dadgar este însărcinată, aceasta a publicat mai multe ipostaze alături de actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul. Aceasta nu a uitat să le arate tuturor cadoul pe care l-a primit din partea lui Özcan Deniz. După ce a fost supus unui proces în care era acuzat de violență domestică, și-a găsit fericirea în brațele creatoarei de modă. Cei mai mulți sunt de părere că dragostea lor este una reală.

Urmărește Ziua în care mi s-a scris destinul, de luni până vineri de la 22:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cântărețul în vârstă de 51 de ani și-a surprins comunitatea atunci când a luat decizia de a se căsători cu o femeie mai tânără cu 22 de ani decât el. Imaginile de la fericitul eveniment au fost publicate pe paginile de Instagram ale celor doi. La scurtă vreme după aflarea veștii că vor deveni părinți, viitoarea mămică nu a putut lua parte la unul dintre concertele susținute de Ozcan Deniz.

Citește și: Özcan Deniz din Ziua în care mi s-a scris destinul va deveni tată pentru a doua oară. Soția Samar Dadgar este însărcinată

Pe plan profesional, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul continuă să aibă succes. Se pare că serialul Kızıl Goncalar a fost nominalizat la Mipcom Cannes. Evenimentul va avea loc între 16 și 19 octombrie, iar Ozcan Deniz este invitatul de onoare. Regizorul premiat Ömür Atay este cel care s-a ocupat de ideile seriei.

Özcan Deniz a dovedit încă de la început că este un partener perfect, asta pentru că atunci când soția sa a împlinit 29 de ani i-a realizat o petrecere surpriză. Tortul a fost unul demn de o prințesă.

Özcan Deniz a împlinit 51 de ani și a sărbătorit alături de fiul Kuzey și soția Samar Dadgar

Actorul a rămas surprins de celebrarea realizată de soție. A publicat rapid un mesaj emoționant pe pagina de socializare și le-a mulțumit celor care îi sunt alături.

“La mulți ani, soțul meu”, i-a scris aceasta. De asemenea, Özcan Deniz i-a apreciat inițiativa și a transmis la rândul său câteva cuvinte.

Citește și: Özcan Deniz din Ziua in care mi s-a scris destinul merge însoțit de 10 gărzi de corp. Imaginile care i-au surprins pe fani

“Ei sunt sufletul vieții care mi-a mai rămas.”, a scris Özcan Deniz. În 2002, Özcan Deniz a jucat alături de Nurgül Yeşilçay în Penitența - Asmalı Konak. Vedeta din Furtună pe Bosfor i-a surprins pe fani cu unele declarații în mediul online. A mărturisit că și-a văzut colegul de platou, însă nu a dorit să îl salute.

“L-am văzut pe Özcan Deniz la întoarcere. Nu am putut să merg la el pentru că publicul ar fi rămas șpcat, Seyman. Nu vă mai faceți griji pentru filmuleț. Özcan Deniz a jucat rolul lui Seyman Karadag în serial.”, a spus actrița. Actorul are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Özcan Deniz apare alături de soția sa după zvonurile că va deveni tată. Ipostazele de cuplu pe care le-a publicat Samar Dadgar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x