Özge Gürel a călătorit într-o vacanță în Norvegia. Fanii se întreabă acum unde a fost partenerul Serkan Cayoglu

Publicat pe 22.01.2024 la 14:17 Actualizat pe 22.01.2024 la 15:07

Özge Gürel și-a surprins fanii cu cele mai recente imagini postate în mediul online. Actrița a călătorit într-o vacanță în Norvegia.

actrița poartă o rochie de voal fără mâneci și părul prins în coadă

Özge Gürel a călătorit într-o vacanță în Norvegia

Profimedia Images

Özge Gürel continua să-și surprindă fanii din mediul online cu cele mai recente imagini. Actrița a călătorit într-o vacanță de vis în Norvegia, însă cei mai mulți internauți se întreabă acum unde se află Serkan Çayoğlu.

Özge Gürel a călătorit într-o vacanță în Norvegia

Vedeta a ales o destinație de vis pentru această vacanță. La -15 grade, Özge Gürel a îmbrăcat o ținută de iarnă și s-a fotografiat în zăpadă. A rămas totuși contrariată în ceea ce privește o nouă astfel de alegere pe viitor. A călătorit în tot mai multe părți ale lumii alături de prieteni și nici de data asta nu a fost ceva diferit. Are peste 6 milioane de prieteni virutali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cea mai recentă vacanță se pare că vedeta a ales să călătorească împreună cu prietenii. A menționat faptul că nu a putut merge în prea multe locații, dat fiind faptul că frig i-a creat probleme.

Citește și: Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se află în vacanță. Unde au ales îndrăgostiții să călătorească

“Este foarte frig, nu am putut merge nicăieri fiind trebuia să stăm mereu în picioare.”, a transmis aceasta. S-a aflat de această dată pe insulele Lofoten în Norvegia.

“Persoana mea favorită”, “Te plac foarte mult, felicitări și cred că Lofoten e minunat”, “Bună, dragă prințesă, ești frumoasă”, „Regina zăpezii, e singura expresie care ți se potrivește Ozge”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Mulți dintre fanii săi s-au întrebat însă unde se află în prezent partenerul Serkan Çayoğlu. Născută pe 5 februarie 1987, s-a căsătorit cu actorul celebru în 2022. Până în prezent, cei doi nu își doresc să devină părinți. Își dorește să se redescopere cu orice împrejurare, astfel că de fiecare dată ține să fie foarte atentă cu tot ceea ce postează în mediul online pentru prietenii săi virtuali.

Özge Gürel vorbește despre meseria de actriță

Chiar dacă nu și-a dorit întotdeauna să apară pe micile ecrane, vedeta a devenit într-un final actriță. Spune că este o meserie pe care a găsit-o de-a lungul timpului. În prezent, este recunoscătoare pentru această întâmplare și încearcă de fiecare dată să-și ofere din propria personalitate către rolurile interpretate. Este energică și plină de empatie. Se descrie ca fiind o persoană foarte muncitoare, însă recunoaște că astfel își îmbrățișează responsabilitățile.

Citește și: Ozge Gurel, desprinsă din povești! Cum a fost surprinsă la un restaurant actrița care a jucat alături de Can Yaman

“Iau responsabilitatea asupra mea în tot ceea ce fac. Cu cât sunt mai multe responsabilități, cu atât mă simt mai bine.”, a menționat actrița. Spune că este entuziasmată de faptul că poate include tot mai multe hobbyuri ale sale în meseria de actriță, așa cum s-a întâmplat în cazul filmărilor pentru seria Sipahi. A fost nevoită să învețe arte marțiale.

“Când învăț ceva nou, când merg într-un loc nou, când întâlnesc o persoană nou, știu că tot ceea ce este în fața mea e de fapt o oportunitate pentru a învăța lecții frumoase.”, a menționat. În ceea ce-l privește pe Serkan Cayoglu, spune despre acesta că atunci când încearcă să fie fericit, trebuie să găsească un motiv pentru a face asta și a duce ideea până la capăt.

În articolul

Özge Gürel a călătorit într-o vacanță în Norvegia. Fanii se întreabă acum unde a fost partenerul Serkan Cayoglu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x