Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se află în vacanță. Unde au ales îndrăgostiții să călătorească

Publicat pe 10.01.2024 la 20:12 Actualizat pe 10.01.2024 la 14:06

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au lăsat în urmă perioadele aglomerate de pe platourile de filmare și au decis să călătorească într-o binemeritată vacanță.

Özge Gürel poartă o haină kaki și o beretă

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se află în vacanță

Instagram

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Și-au unit destinele în 2022 în Italia și ceremonia a fost un succes. Au apărut mai multe fotografii în mediul online și cei doi îndrăgostiți au fost felicitați de fani în mediul online.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se află în vacanță

Au demonstrat că în ciuda perioadelor aglomerate de pe platourile de filmare reușesc să rămână la fel de uniți pe plan personal. Recent au publicat mai multe fotografii în mediul online și au arătat tuturor că se află în vacanță. În ciuda anotimpului prietenos din Turcia, îndrăgostiții au preferat să viziteze locuri cu spirit de sărbătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, au ținut să viziteze și Germania, acolo unde locuiește familia actorului. Cei doi au lăsat mărturie o serie de fotografii pe paginile personale. Özge Gürel are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe, iar partenerul său are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe acceași rețea de socializare.

Citește și: Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se află în vacanță. Unde au ales îndrăgostiții să călătorească

Nu este pentru prima oară când cei doi sunt văzuți împreună, formând unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. La scurt timp după căsătorie și-au achiziționat o vilă acolo unde locuiesc împreună de atunci. A fost anul 2014 cel în care actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare și un an mai târziu și-au început relația romantică. Din octombrie 2021 au publicat mai multe imagini pe rețelele sociale.

Cei doi locuiesc într-o vilă care a avut un preț de aproximativ 6 milioane de lire. Atât Özge Gürel cât și Serkan Çayoğlu sunt printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Actrița este recunoscută pentru cel mai recent proiect profesional, Sipahi.

Özge Gürel este foarte încântată de seria Sipahi, dar fanii nu sunt de aceeași părere

Faimoasa vedetă a revenit pe platourile de filmare cu serialul Sipahi. Joacă rolul de protagonistă și a ținut să-și promoveze proiectul cât mai bine cu putință. Cu toate acestea, serialul a reușit să se mențină pe micile ecrane doar 4 episoade.

Citește și: Serkan Çayoğlu dezvăluie secretul unui trup de invidiat. Nu este vorba despre diete drastice

“Sunt foarte fericită, sunt foarte fericită pentru că sunt în această industrie. Merge totul foarte bine și reacțiile sunt la fel, foarte bune.”, a declarat vedeta. Cu toate acestea, fanii s-au arătat extrem de îngrijorați de faptul că producția a avut un final mult prea rapid. Actrița joacă rolul de protagonistă alături de Kaan Yıldırım, cel cu care Serkan Çayoğlu a lucrat în cadrul proiectului Halka.

“Este un partener extrem de confortabil cu care pot să joc foarte bine. Sunt foarte fericită să lucrez cu Kaan.”, a spus actrița. Cât despre cuplul momentului, toată lumea așteaptă acum ca Özge Gürel și Serkan Çayoğlu să devină părinți pentru prima oară. Cu toate acestea, cei doi sunt mai focusați ca niciodată pe carierele profesionale.

“Nu vorbim de niciun copil acum, încă lucrăm.”, a transmis actrița din Turcia. Serkan Çayoğlu s-a născut pe 31 mai 1987 în Germania și este căsătorit cu Ozge Gurel din 2022.

În articolul

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se află în vacanță. Unde au ales îndrăgostiții să călătorească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x