Özge Gürel a îmbrăcat un costum albastru ce i-a scos în evidență trupul ca tras prin inel. Cum a ales vedeta să se machieze

Publicat pe 28.11.2022 la 14:20 Actualizat pe 28.11.2022 la 14:57

Özge Gürel a îmbrăcat un costum albastru ce i-a scos în evidență trupul ca tras prin inel. Cum a ales vedeta să se machieze.

Ozge Gurel poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul desprins și ondulat

Ozge Gurel a îmbrăcat un costum albastru ce i-a scos în evidență trupul ca tras prin inel

Profimedia Images

Özge Gürel și-a încununat relația cu Serkan Çayoğlu la sfârșitul verii. Cei doi și-au unit destinele și de atunci trăiesc într-un basm fără sfârșit. Cei doi faimoși locuiesc împreună deja de ceva timp și formează un cuplu fericit. Actrița continuă să-i surprindă pe fanii din mediul online cu postările sale.

Özge Gürel a îmbrăcat un costum albastru ce i-a scos în evidență trupul ca tras prin inel

După o perioadă de pauză binemeritată, timp în care s-a bucurat de căsnicia sa, Özge Gürel a decis să revină pe platourile de filmare pentru a lucra în cadrul seriei “Sipahi”. Cât despre Serkan Çayoğlu, acesta a semnat pentru Aşk-ı Destan Gülcemal după ce a finalizat două proiecte ce i-au adus recunoaștere internațională, “Ah Belinda” și “Oregon”. Cei doi au intrat deja într-o perioadă de muncă asiduă și continuă să posteze imagini în mediul online pentru a-i ține la curent și pe internauți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu peste 5 milioane de urmăritori pe contul personal de Instagram, Özge Gürel a postat până acum peste 500 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată într-un costum albastru ce reușește să-i scoată în evidență trupul ca tras prin inel.

Citește și: Cum își petrece timpul liber Özge Yağız. Actrița din Jurământul a publicat o fotografie cu grupul său apropiat de prieteni. Cine sunt cele mai apropiate persoane

“De aseară”, a lăsat vedea în dreptul descrierii. Printre vedetele care s-au grăbit să-i apreciere imaginea s-a numărat și Başak Gümülcinelioğlu, actrița din “Dragostea plutește în aer”. Nu este pentru prima oară când vedetele se susțin între ele în mediul online. Costumul purtat de vedeta din “Inimă rănită” este format dintr-o pereche de pantaloni lungi, albaștri, dar și un tricou cu același imprimeu. De asemenea, coafura simplă i-a scos în evidență chipul.

“Din ce în ce mai frumoasă”, “Miunată”, “Draga mea, ești superbă”, “Te iubim, ești frumoasă”, au fost câteva dintre complimentele pe care internauții au simțit nevoia să le lase pe pagina sa. Pe plan personal, Özge Gürel vorbește despre o căsnicie fericită.

Ce spune Özge Gürel despre statutul de femeie căsătorită

Atât Özge Gürel cât și Serkan Çayoğlu lucrează intens pe platourile de filmare, însă reușesc să-și găsească timp pentru planurile personale.

Citește și: Cine este Deniz Can Aktaş din “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre îndrăgitul actor turc

“Căsnicia merge foarte bine. Găsim fiecare oportunitate s-o transformăm în realitate. Totul merge cum trebuie. Era deja o relație stabilă, nimic nu s-a schimbat pentru noi. Continuăm cu aceeași dragoste.”, a spus vedeta. Este ultima declarație oferită de vedetă în legătură cu planurile personale.

Seria “Sipahi” spune povestea eroică a unui agent inteligent ce va avea în compoziție mai multe momente de acțiune și suspans. Vedeta a citit scenariul în urma consultărilor primie din partea lui Kaan Yıldırım. S-a născut pe 5 februarie 1987 în Istanbul și a urmat cursurile unei facultăți de profil artistic. Prima sa apariție televizată a fost în cadrul seriei “Where’s my daughter”. În prezent se bucură de succes datorită contribuțiilor pe care le-a avut în repetate rânduri în producții precum “Mr. Wrong”.

Fotografiile postate din cadrul nunții i-au adus noi fani în mediul online. Rochia pe care vedeta a ales-o a fost una simplă, de culoare albă. De asemenea, mănușile albe și pălăria cu boruri largi a reușit fără doar și poate să atragă atenția.

În articolul

Özge Gürel a îmbrăcat un costum albastru ce i-a scos în evidență trupul ca tras prin inel. Cum a ales vedeta să se machieze

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2024. Capricornii sunt hotărâți să facă o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea se schimbă radical. Furtuna Renata va lovi România cu ploi şi vijelii puternice, după valul nefiresc de căldură
a1.ro
O femeie a văzut că „porțile iadului” s-au deschis chiar în curtea casei sale, în toiul nopții. Câinele a „simțit” și i-a indicat locul. Ce a urmat
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
Ea este văduva lui Costel Corduneanu! Cu 20 de ani mai tânără, Graţiela Corduneanu are trei copii cu fostul luptător
MediCOOL
Ce rol are zeaxantina în organism. Cum o poți include în dietă
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Pastila de a doua zi: cum se administrează și ce riscuri are
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x