Özge Gürel apare pe coperta unei reviste celebre. Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o locație de vis

Publicat pe 26.01.2023 la 11:43 Actualizat pe 26.01.2023 la 12:15

Özge Gürel apare pe coperta unei reviste celebre. Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o locație de vis cu mai multe ținute inedite.

Ozge Gurel poartă părul desprins și își ține mâna stângă la tâmplă

Özge Gürel este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia

Happy Channel

Özge Gürel a mai bifat o apariție de revistă pe coperta Alem. Timp de două zile s-a lăsat pe mâna fotografilor, în timpul unui program destul de încărcat pe platourile de filmare. Mai multe cadre au fost postate chiar de vedetă pe pagina sa personală de Instagram.

Özge Gürel apare pe coperta unei reviste celebre

Colega de platou a lui Can Yaman a ținut să se lase fotografiată într-o locație de vis în Balkaya Farm, Kırklareli. A petrecut timp de două zile în natură, prima pentru a explora pădurile, iar a doua a fost dedicată ședinței ce nu a trecut neobservată de internauți. După cum arată chiar cei de la alem.com.tr, Özge Gürel a petrecut un timp de poveste și a răspuns curiozităților jurnalistice. A povestit despre nunta care a avut loc în Italia, dar și despre momentele pe care acum le petrece alături de soțul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt momente care îți luminează fața atunci când ți le amintești, nu sunt neapărat lucruri care să-ți dea viața peste cap, dar sunt un loc sigur unde pot să mă retrag oricând. Cu cât mă gândesc mai mult la ele, cu atât mai simt mai importantă. Am acumulat atât de multe momente frumoase din acele zile încât mă simt fericită doar când răspund la întrebări legate de acel eveniment. Serkan, familiile noastre și prietenii au râs și s-au simțit bine.”, a declarat vedeta.

Citește și: Ozge Gurel, actrița care a jucat alături de Can Yaman în Mr. Wrong, bifează o apariție specială pe rețelele de socializare. Cum s-a fotografiat

Özge Gürel spune că viața de femeie căsătorită nu trebuie să fie un lucru dat, vine la pachet cu o nouă etapă a descoperirilor, a vieții în comun dar totodată separată.

“Nu este cazul să atașăm mare însemnătate acestui lucru, totul stă în descoperirea lui. Un film ridicol, o țară nouă văzută, un loc nou. Am crescut îmăreună și încă o facem. Asta ne duce în locuri pe care ni le dorim.”, a mai spus.

Özge Gürel spune care este secretul unei relații de lungă durată, dar și al fericirii

Deși este îndrăgostită, nu-și lasă la vedere toate sentimentele și spune că își dorește construirea unui spațiu sigur pentru a se dezvolta mai departe. Fericirea este un lucru relativ pentru vedeta din Turcia, așa cum ea însăși a declarat.

Citește și: Özge Gürel începe anul cu fotografii de pe platourile de filmare. Vedeta a inceput noi proiecte profesionale

“De cele mai multe ori nu știu să spun care este secretul unei relații fericite. Fericirea este un concept relativ pentru fiecare. Din moment ce am o relație de lungă durată, sunt considerată expertă, dar dacă aceasta s-ar încheia mâine, s-ar spune că nu am fost capabilă să o mențin.”, a mai spus actrița. Aceasta este de părere că înainte de a găsi fericirea într-o relație, este important să o găsim în fiecare dintre noi.

Se descrie ca fiind o persoană motivantă, fără ideea de a-și obosi partenerul în relație. De asemenea, dorește să se protejeze pe sine, înainte de a o face pentru ceilalți.

“Prioritatea mea este să nu fiu o persoană obositoare în relația cu Serkan, cu familia mea și cu prietenii. Viața este deja haotică, așa că relațiile pe care le stabilim nu ar trebui să ne obosească și mai tare.”, a declarat.

În articolul

Özge Gürel apare pe coperta unei reviste celebre. Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o locație de vis

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x