Özge Gürel duce dorul zilelor călduroase. Amintirile pe care vedeta le-a publicat în mediul online

Publicat pe 07.04.2023 la 11:58 Actualizat pe 07.04.2023 la 13:19

Özge Gürel duce dorul zilelor călduroase. Amintirile pe care vedeta le-a publicat în mediul online și pe care nu le va uita prea curând.

Özge Gürel Çayoğlu are părul desprins și ondulat

Özge Gürel duce dorul zilelor călduroase

Happy Channel

Özge Gürel formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri alături de Serkan Çayoğlu. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă, alături de prieteni și familie. Acum vedeta duce dorul zilelor călduroase.

Özge Gürel duce dorul zilelor călduroase

Ceremonia a avut loc în Verona, Italia, într-un cadru de poveste, exact ca în povestea Romeo și Julieta. Cei doi au acordat un interviu jurnaliștilor de la Alem Magazine și au vorbit despre situați actuala din viața lor, atât personală cât și profesională. De asemenea, actrița nu a putut trece recent cu vederea faptul că duce dorul zilelor călduroase de vară, atunci când purta doar ținute vaporoase și lejere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrăgostiții s-au cunoscut în 2015, pe platourile de filmare ale serialului Kiraz Mevsimi. Dacă acum reușesc să se înțeleagă din priviri, actrița a ținut să vorbească despre primele momente în care s-au cunoscut.

Citește și: Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au reușit să-și emoționeze fanii în urma campaniei pe care au lansat-o în mediul online. Cei doi se implică în ajutorarea victimelor afectate de cutremurele din Turcia

“Primele mele gânduri au fost cum mă voi descurca cu acest băiat. L-am văzut la primele repetiții și părea să nu avem nimic în comun, nici măcar pentru a fi prieteni. După aceea, am zis să mergem să bem o cafea și să vorbim. Urma să lucrăm din nou împreună și era bine să avem măcar o mică discuție înainte și cu cât timpul a trecut am devenit prieteni și apoi iubiți.”, a declarat vedeta.

Aceasta a subliniat că nu și-ar fi imaginat niciodată că se va îndrăgosti de partenerul cu care lucrează pe platourile de filmare, însă într-un final acest lucru s-a întâmplat.

“Când am început să lucrăm pe platourile de filmare, am realizat că îmi doresc să petrec mai mult timp cu Özge, chiar dacă eram împreună 15 ore pe zi. Apoi, fără să-mi dau seama, m-a luat valul și m-am îndrăgostit.”, a spus actorul. Cu toate acestea, s-a arătat fascinat de partenera sa atunci când a văzut-o în rochie de mireasă.

“Se pare că a fost un fragment. Lăsând gluma la o parte, îmi place de Özge în pijamale, dar când am văzut-o în rochia de mireasă m-am oprit pentru câteva secunde. A fost ca o scenă în slow motion.”, a declarat Serkan Çayoğlu.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au căsătorit după o relație de 7 ani

Cu toate că nu a dorit să ofere prea multe informații legate de cererea în căsătorie, Özge Gürel a simțit nevoia să lase la iveală mici detalii.

Citește și: Ozge Gurel, apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare. O “Marie Antoinette” a zilelor noastre. Cum arată ținuta inspirată din moda secolului al VIII-lea

“O să ofer un mic detaliu, restul rămâne pentru noi. Aveam o mască în păr, aveam mănuși uriașe în mâini și credeam că Serkan mănâncă pe ascuns înghețată în bucătărie. Paramentrii fiecărei relații sunt diferiți. Dar dacă este să vorbesc despre relația mea de lungă durată, am avut șansa de a ne transforma împreună, de a ne schimba. Niciunul dintre noi nu mai suntem aceeași oameni care au intrat în această relație și acest lucru s-a întâmplat din fericire.

Este foarte greu să-mi imaginez că sunt aceeași persoană ca anul trecut. Încercăm să evoluăm constant, să învățăm lucruri noi și să câștigăm experiențe. Cel mai important este să nu ne deconectăm unul de la celălalt în timp ce încercăm să explorăm viața.”, a transmis vedeta.

În articolul

Özge Gürel duce dorul zilelor călduroase. Amintirile pe care vedeta le-a publicat în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x