Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au logodit și au postat primele imagini în mediul online. Cum arată îndrăgostiții

Publicat pe 30.06.2022 la 11:35 Actualizat pe 30.06.2022 la 12:18

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au logodit și au postat primele imagini în mediul online. Actrița a postat un mesaj emoționant în memoria tatălui său. Despre ce este vorba.

Özge Gürel poartă o rochie neagră fără mâneci, iar Serkan Çayoğlu poartă o cămașă albă și sacou negru

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu

Happy Channel

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Cu toate acestea, cei doi rămân în continuare la fel de discreți în ceea ce privește viața lor personală. Primele imagini din cadrul petrecerii de logodnă au fost postate de actriță pe pagina sa de socializare, însoțite de un mesaj emoționante în onoarea tatălui său decedat.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au logodit și au postat primele imagini în mediul online

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au întâlnit pentru prima oară pe platourile de filmare ale serialului “ Kiraz Mevsimi” în 2014. Îndrăgostiții au format de atunci un cuplu, iar pe data de 19 iunie 2022 s-au logodit în cadrul unei ceremonii intime la care au participat prietenii apropiați și familia. Actrița a ținut să lase un mesaj de-a dreptul emoționant în memoria tatăl său, iar fanii i-au răspuns imediat.

“Nu am putut să-mi îmbrățișez tatăl de ziua lui, dar celebrăm această nouă aventură în memoria lui. Casa asta reprezintă copilăria mea și încă port o durere care nu va dispărea niciodată. Sunt bucuroasă că pot să-mi petrec viața cu acești oameni minunași. Îți mulțumesc că ești tatăl meu.”, a scris Özge Gürel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografiile postate de Özge Gürel pe pagina de socializare au făcut furori printre fani. Cei doi încununează cei 7 ani de relație printr-o uniune mult așteptată. Căsătoria dintre cei doi va avea loc în data de 16 iulie, însă nu se va oficializa în Turcia, țara lor natală, ci în Germania. Pe 13 august, cuplul are deja programată o călătorie în Italia, imediat după nuntă.

Citește și: Diletta Leotta a dezvăluit secretul siluetei de invidiat, dar și a fericirii. Cum reușește să mențină echilibrul dintre sănătate și emoții

Pentru a dovedi că dragostea lor este mai presus de orice, Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se vor căsători în Verona, Italia și vor păși pe urmele lui Romeo și ale Julietei. Motivul pentru care nunta va avea loc în Germania este pentru că părinții lui Serkan Çayoğlu locuiesc acolo. În ceea ce privește luna de miere, aceasta va avea loc în Italia pentru a face ocazia cu totul specială.

Cu peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram, vedeta reușește să se numere printre cele mai apreciate actrițe din Turcia la momentul actual. Peste 10 mii de comentarii a primit aceasta pe internet în cadrul postării.

Serkan Çayoğlu, dedicații romantice pentru logodnica lui

Odată cu celebrarea logodnei, Serkan Çayoğlu a lăsat un mesaj pentru partenera sa în mediul online și a postat mai multe fotografii din ziua uneia dintre cele mai importante zile din viața sa. Cu peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram, și-a surprins fanii după ce a rămas uluit de frumusețea partenerei sale.

Citește și: Mario Cimarro și iubita lui. Tânăra seamănă cu partenera lui din “Jurământul”, Danna Garcia

“Pentru aceia care au așteptat acest moment timp de mai mulți ani”, “Felicitări, ești frumoasă”, “Ce frumos vorbești despre ea”, au fost câteva mesaje lăsate de internauți. Peste 8 mii de comentarii au fost lăsate în dreptul fotografiei, dar și mai mult de 700 de mii de aprecieri.

Cu versurile melodiei “Can’t take my eyes off you”, Serkan Çayoğlu a postat imaginea logodnicei sale pe pagina personală.

În articolul

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au logodit și au postat primele imagini în mediul online. Cum arată îndrăgostiții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x