Mario Cimarro și iubita lui. Tânăra seamănă cu partenera lui din “Jurământul”, Danna Garcia

Publicat pe 06.01.2024 la 12:17 Actualizat pe 05.01.2024 la 11:46

Mario Cimarro și Danna Garcia au format unul dintre cele mai iubite cupluri din telenovele pe vremea când jucau ca protagoniști în producția de succes, “Passion de Gavilanes”. După mult timp, actorul apare pe rețelele de socializare cu iubita lui, o tânără care seamănă cu cea care i-a fost iubită pe vremuri, în “Passion de Gavilanes”.

Mario Cimarro poartă un tricou negru și o geacă de motociclist

Mario Cimarro împreună cu cei doi protagoniști din serialul "Jurământul"

Getty Images

Mario Cimarro și iubita lui Bronislava Gregusova au aniversat recent trei ani de relație, iar actorul a luat decizia de a posta o fotografie extrem de romantică pe contul personal de socializare. Se pare că internauții au reacționat imediat, căci mulți au remarcat faptul că tânăra seamănă incredibil de mult cu fosta lui parteneră din telenovela “Pasion de Gavilanes”.

În ciuda faptului că Mario Cimarro și Danna Garcia nu au format niciodată un cuplu în viața reală, fanii și-ar fi dorit întotdeauna să-i vadă împreună, exact ca în telenovela de succes.

Iubita lui Mario Cimarro seamănă cu fosta lui parteneră din “Pasion de Gavilanes”, Danna Garcia

Pentru a sărbători cei trei ani de când formează un cuplu, Mario Cimarro a postat o fotografie romantică pe contul personal de Instagram, dar și o poezie care stă mărturie a faptului că actorul o iubește foarte mult pe tânără.

“Trebuie să scriu pentru a respira, scriu despre tot, despre orice detaliu din viață, dar mai mult ca niciodată despre orice detaliu al frumuseții. Dar despre asta este vorba. Din asta se trăiește. Din asta se mănâncă și se bea, din asta se doarme și se visează. Este vorba despre acești ochi, de tine, de vorbele tale, trei ani!”, a fost mesajul pe care Mario Cimarro l-a lăsat mărturie pentru totdeauna pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult de 150 de mii de fane din întreaga lume au suspinat la citirea acestor vorbe și cele mai multe și-ar fi dorit să fie în locul tinerei. Peste 600 de comentarii a primit actorul în dreptul postării.

Citește și: Care este motivul pentru care Mario Cimarro s-a speriat atunci când a aflat că urmează să devină tătic pentru prima oară. Declarațiile actorului

“Îi voi scrie și eu asta iubitei mele”, „Mi-ar plăcea să fiu în locul ei”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Actorul nu a lăsat aniversarea să treacă, astfel că mesajul lăsat pentru iubita lui a frânt inimi pretutindeni, dar a și demonstrat faptul că bărbatul este extrem de romantic.

Iubita lui Marrio Cimarro, pasionată de modelling

Iubita lui Mario Cimarro, Broni, este cu 20 de ani mai tânără decât cunoscutul actor, însă acest lucru n-a fost niciodată un impediment pentru îndrăgostiți. La începutul relației, actorul din “Pasion de Gavilanes” a prezentat-o pe iubita lui în cadrul unei emisiuni televizate, iar acum, cu trei ani mai târziu, îi dedică un poem mai mult decât romantic, chiar în văzul lumii.

Se pare că Broni îl susține în tot ceea ce face pe Mario Cimarro, căci atunci când a aflat că bărbatul va juca în “Pasion de Gavilanes 2”, aceasta i-a fost sprijin.

Citește și: Mario Cimarro a postat prima fotografie cu fiica sa. Portretul de familie i-a surprins pe internauți

Broni vine din Slovacia și se pare că de trei ani i-a furat mințile actorului Mario Cimarro, cel după care toate fanele au suspinat de-a lungul timpului în telenovela de succes în care a jucat alături de Danna Garcia.

Broni a participat la Miss Slovacia 2015, acolo unde a fost și finalistă. De asemenea, tânăra este dansatoare și a studiat jurnalism. Mario Cimarro nu doar că este iubitul tinerei dansatoare, ci este chiar logodnicul ei, asta după ce acum ceva timp a cerut-o în căsătorie.

Broni a confirmat faptul că va deveni soția lui Mario Cimarro chiar pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o imagine cu inelul de logodnă.

În articolul

Mario Cimarro și iubita lui. Tânăra seamănă cu partenera lui din “Jurământul”, Danna Garcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x