Özge Gürel vorbește despre începuturile relației sale cu Serkan Çayoğlu. Care este istoria unuia dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia

Publicat pe 02.09.2022 la 15:05 Actualizat pe 02.09.2022 la 15:40

Özge Gürel vorbește despre începuturile relației sale cu Serkan Çayoğlu. Cum s-au cunoscut cei doi și cum au ajuns să-și dorească o uniune pentru totdeauna. Despre ce este vorba.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu stau unul lângă celălalt și zâmbesc. Actrița este îmbrăcată într-o rochie neagră fără mâneci, iar partenerul ei poartă un costum negru și o cămașă albă

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, pe covorul roșu. 22 oct. 2019

Getty Images

Özge Gürel vorbește despre începuturile relației sale cu Serkan Çayoğlu și spune cum a ajuns să-și dorească să se căsătorească cu acesta. Formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia, iar evenimentul care i-a adus împreună pentru totdeauna a uimit fanii.

Özge Gürel vorbește despre începuturile relației sale cu Serkan Çayoğlu

Frumoasa actriță Özge Gürel s-a căsătorit cu partenerul său Serkan Çayoğlu într-o nuntă de vis. Fiecare detaliu a fost bine pus la punct, iar mirii și invitații s-au simțit ca într-o poveste. Imaginile au fost publicate pe paginile de socializare ale celor doi, iar internauții nu au întârziat să lase mai multe comentarii și aprecieri. Cei doi s-au căsătorit în Verona, Italia, iar participanți la eveniment au fost doar prietenii foarte apropiați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea dintre Özge Gürel și Serkan Çayoğlu este comparată cu cea dintre Romeo și Julieta, iar cuplul a devenit unul dintre cele mai prezente în mediul online. Cei doi s-au cunoscut și s-au îndrăgostit unul de celălalt în anul 2015 în seria “Kiraz Mevsimi”. Într-un interviu recent, îndrăgostiții au vorbit despre primele dăți în care s-au văzut pentru prima oară și au dezvăluit cum au ajuns să se placă.

“Primele mele gânduri au fost strict legate de modalitățile în care mă voi descurca cu acest băiat. L-am văzut la prima repetiție a scenariului și nu părea că avem nimic în comun, nici măcar pentru a fi prieteni. Ulterior, l-am invitat la o cafea și am vorbit pentru că am vrut să înființăm o afacere împreună și trebuia să vorbim despre asta înainte.

Cu timpul am devenit prieteni și apoi a fost adusă vorba despre o relație.”, a declarat Özge Gürel, potrivit Seriesturkish.com. Cât despre Serkan Çayoğlu, acesta nu credea că sa va îndrăgosti de aceeași persoană cu care va lucra, însă în cele din urmă așa s-au petrecut lucrurile.

Totul despre relația dintre Özge Gürel și Serkan Çayoğlu

Serkan Çayoğlu s-a simțit atras de Özge Gürel încă de la început. Au lucrat pe platourile de filmare împreună și s-au îndrăgostit, iar de acolo la nuntă a mai fost doar un pas.

“Când am început să lucrăm pe set, am realizat că vreau să petrec mai mult timp cu Özge, dar noi eram deja 15 ore pe zi împreună. Apoi, fără să-mi dau seama, m-am lăsat purtat de val și m-am îndrăgostit.”, a spus și Serkan Çayoğlu. Deși a văzut-o în cele mai multe dintre ipostaze, acesta spune că își preferă partenera îmbrăcată în pijamale.

“S-a dovedit a fi doar o parte, această viață pe care am trăit-o până acum. Lăsând gluma la o parte, o plac cel mai mult în pijama, dar când am văzut-o în rochia de mireasă, m-am oprit pentru o secundă. A fost ca o scenă în slow motion.”, a declarat mirele. Özge Gürel își dorește ca împreună cu partenerul său să se dezvolte, să iubească și să crească totodată.

Citește și: Gizem Arıkan poartă codițe de fetiță și se afișează astfel în mediul online. Cum a apărut vedeta din “Păsări rănite” în cea mai recentă fotografie

“Parametrii fiecărei relații sunt diferiți. Dar dacă vorbesc despre relația mea de lungă durată, e important să fim capabili să ne transformăm, să ne schimbăm. Nu mai suntem aceeași oameni ca la începutul relației și din fericire asta este bine.”, a transmis actrița.

În articolul

Özge Gürel vorbește despre începuturile relației sale cu Serkan Çayoğlu. Care este istoria unuia dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x