Özge Özpirinççi își dedică timpul rolului de mămică. Vedeta a postat o imagine emoționantă cu fiica sa în parc

Publicat pe 16.03.2023 la 20:18 Actualizat pe 17.03.2023 la 10:16

Özge Özpirinççi își dedică timpul rolului de mămică. Vedeta a postat o imagine emoționantă cu fiica sa în parc.

Özge Özpirinççi poartă o geacă de piele și stă lângă Burak Yamanturk

Özge Özpirinççi își dedică timpul rolului de mămică

Profimedia Images

Özge Özpirinççi din “Femeie în înfruntarea destinului” se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A jucat în cele mai urmărite producții din țara sa natală și de mai bine de 1 an își dedică tot timpul rolului de mămică. Este căsătorită cu Burak Yamantürk încă din 2021.

Özge Özpirinççi își dedică timpul rolului de mămică

De la începutul lunii februarie, protagonista din “Femeie în înfruntarea destinului” și-a dedicat timpul ajutorării victimelor afectate de cutremure, așa cum au făcut cei mai mulți dintre colegii săi de breaslă. Nu a uitat însă de viața de familie și recent a publicat o imagine cu fiica sa în parc. Sute de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate de internauți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“S-au ținut de mână și au mers prin parc.”, a scris Özge Özpirinççi. Recent, vedeta a vorbit despre tragedia care s-a abătut asupra țării sale. A călătorit în Amutlu alături de soțul său și Umut Evirgen.

Citește și: Burak Yamantürk apare alături de o altă femeie pe rețelele sociale. Cine este persoana care îl face să zâmbească pe soțul faimaosei Özge Özpirinççi

“Vocile noastre nu vor avea o intensitate scăzută. Vor merge tot mai departe. Vom face tot posibilul să adunăm toate donațiile la locurile potrivite. A fost și este un procesc dificil și recuperarea va fi una lungă. Sper că vom ieși cu toții la lumină.”, a declarat Özge Özpirinççi. A vorbit de asemenea despre normalizarea dezbaterilor în ceea ce privește cele mai intense situații din Turcia.

“Fiecare ar trebui să facă ce-i mai bun. Este cazul să ne concentrăm pe ceea ce avem în comun, nu pe defectele pe care le găsim. Kıvanç Tatlıtuğ a spus-o foarte bine, să ne îmbrățișăm. Voluntariatul a fost un lucru foarte bun pentru mine.”, a completat actrița. A menționat faptul că de cele mai multe ezită să apară în mediul online.

“Sunt o persoană care încearcă să stea departe de mediul online. Fiecare face ce vrea.”, a punctat ea.

Özge Özpirinççi arată cât de mult a crescut fiica sa, Mercan

Micuța a venit pe luna în luna noiembrie a anului 2021. De atunci, actrița și-a dedicat timpul creșterii sale, iar în mediul online a ținut să-i arate chipul doar la momentul oportun. Cu o figură asemănătoare mamei sale, aceasta se bucură de clipe de poveste alături de cei dragi. Burak Yamantürk, tatăl său celebru, este la fel de absorbit de fiica sa, așa cum se poate vedea în cea mai recentă imagine de familie.

Citește și: Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk apar într-o fotografie de familie alături de fiica Mercan. Actrița i-a arătat chipul micuței pentru prima oară

Deși sunt puține imaginile publicate de vedetă, Özge Özpirinççi nu și-a ținut niciodată ascunsă latura sa maternă. În timpul sarcinii dezvăluia în fața presei că își dorește ca fiica să poarte numele Üzüm, însă în cele din urmă Mercan a fost câștigător.

“Nu vreau să lucrez. Vreau să ma opresc timp de doi ani.”, a dezvăluit vedeta. Cu peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, a postat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente îi arată viața de familie, așa cum s-a format în prezent. De asemenea, Özge Özpirinççi a publicat un videoclip în care explică cum se pot face donații pentru victimele afectate de cutremure.

În articolul

Özge Özpirinççi își dedică timpul rolului de mămică. Vedeta a postat o imagine emoționantă cu fiica sa în parc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x