Özge Özpirinçci își ia rămas-bun de la colegul de platou din serialul Sandık Kokusu – Parfumul mamei. Metin Akdulger a avut o altercație pe platourile de filmare

Publicat pe 23.05.2024 la 14:27 Actualizat pe 23.05.2024 la 15:13

Özge Özpirinçci a publicat o fotografie emoționantă pe rețelele sociale. Actrița își ia astfel rămas-bun de la colegul de platou din serialul Sandık Kokusu – Parfumul mamei. Metin Akdulger a avut o altercație pe platourile de filmare.

Instagram

Özge Özpirinçci joacă rolul de protagonistă în serialul Sandik Kokusu – Parfumul mamei. Proiectul a început în 2023 și continuă, însă actorul principal a decis să fac o mișcare neașteptată în ceea ce îl privește.

Özge Özpirinçci își ia rămas-bun de la colegul de platou din serialul Sandik Kokusu – Parfumul mamei

Noi știri din lumea serialelor turcești vin și în România. Se pare că actorul Metin Akdülger, cel care a interpretat personajul principal în serialul Parfumul mamei, a părăsit proiectul, arată haberturk.com. Acesta și-a publicat anunțul oficial pe pagina personală de socializare. A interpretat rolul Atilla și s-a bucurat de succes pentru o perioadă împreună cu Özge Özpirinçci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Viața este o aventură plină de momente magice și de necunoscut. Atilla este cea mai magică parte din viața mea. Momentele pe care mi le-a oferit, sufletele și comapnia pe care mi le-a introdus sunt acum parte din sufletul meu, ele sunt în siguranță. Poveștile vin în viața noastră așa cum sunt spuse. Povestitorii se găsesc prinși în propriile povești. Aș vrea să-mi exprim recunoștința și iubirea către Atilla care mi-a oferit viață. Tuturor prietenilor din echipă care mi-au oferită viață, le oferă în schimb același lucru. Îi iubesc foarte mult și o să-mi fie dor de ei. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au urmărit povestea noastră.”, a scris actorul.

Citește și: Özge Yağız și Burak Berkay Akgül au apărut împreună pe scenă și au primit un premiu important. Seria Safir continuă să încânte fanii

Özge Özpirinçci, cea care joacă rolul principal în cadrul aceluiași proiect, a publicat o fotografie alături de colegul său și a lăsat să se înțeleagă faptul că împreună au petrecut momente importante pe platourile de filmare.

“Am un loc liber în caravana mea. Ce bine că exiști, Metin! Nu vreau să pun asta la socoteală. Te iubesc foarte mult.”, a spus aceasta, arată haberturk.com. Comentariile internauților în acest sens nu au întârziat să apară. Născut pe 10 aprilie 1988 în Bursa, Turcia, actorul și-a început cariera cu roluri în piese de teatru.

Cine este Metin Akdülger, actorul din serialul turcesc Sandik Kokusu – Parfumul mamei

Pe vremea liceului, acesta a jucat în piese de teatru și s-a făcut remarcat. Ulterior, a dovedit că poate depăși acesta stadiu și accentul în ceea ce îl privește a fost pus pe seriale și filme. În 2013 a jucat în producția Medcezir alături de Serenay Sarikaya și Cagatay Ulusoy.

Citește și: Özge Yağız dezvăluie secretele siluetei sale. Ce a declarat vedeta într-un interviu recent

Se pare că problema pentru care și-a exprimat dorința de a părăsi proiectul a fost după ce a avut o ceartă cu Uğur Yücel, cel care îl joacă pe tatăl său în serial. În viața profesională, acesta a revenit pe scenele de teatru în 2014. Acesta are peste 400 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe.

Despre Özge Özpirinçci nu mai e nevoie de nicio prezentare. Aceasta s-a născut pe 1 aprilie 1986 în Istanbul și de-a lungul timpului și-a construit o carieră de succes în țara natală. Este căsătorită cu actorul Burak Yamantürk din 2011. Cei doi au devenit părinții unei fetițe pe care au botezat-o Mercan. Chiar la scurtă vreme după căsătorie au punctat că ideea de a deveni părinți le este străină.

În articolul

Özge Özpirinçci își ia rămas-bun de la colegul de platou din serialul Sandık Kokusu – Parfumul mamei. Metin Akdulger a avut o altercație pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 iunie 2024. Taurii au nevoie de înțelegere. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui american aflat în vacanţă în România, după ce s-a trezit pe o pajişte plină de vaci. "Mi-au dat doar un băţ, trebuie să ducem vacile acasă"
a1.ro
Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și a dat-o în vileag pe soția infidelă
HelloTaste.ro
Pâine aperitiv cu usturoi și cașcaval. Cum poți transforma pâinea învechită în gustare delicioasă
Catine
Vrei să ai sprâncene mai groase? Încearcă această rutină în 3 pași
useit.ro
De ce va crește numărul cancerelor de prostată. Diferența va fi semnificativă
as.ro
Ilie Năstase a mers să îl vadă pe multimilionarul care l-a jignit incalificabil: „Românul ăsta mare şi prost”
MediCOOL
Ce sunt bolile cronice și cum le putem preveni
Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
DeParinti
10 sfaturi pentru a forma comportamente alimentare sănătoase la copiii mici
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de albăstrele. Schimbările produse de această băutură în organism
HelloTaste
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros
x