Özge Yağız dezvăluie secretele siluetei sale. Ce a declarat vedeta într-un interviu recent

Publicat pe 16.05.2024 la 12:21 Actualizat pe 16.05.2024 la 13:30

Protagonista din Jurământul vorbește despre secretele siluetei sale în cel mai recent interviu. Vedeta a punctat care sunt pașii pe care îi urmează pentru a avea un trup de invidiat.

actriță pe câmp

Özge Yağız dezvăluie secretele siluetei sale

Instagram

Özge Yağız este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Născută pe 26 septembrie 1997 în Turcia a jucat rolul principal în serialul Jurământul. După doar două sezoane, s-a îndreptat către un alt proiect profesional.

Özge Yağız dezvăluie secretele siluetei sale

A reușit să atragă atenția încă de la început datorită carismei și frumuseții sale. De talent nici nu mai poate fi vorba, asta pentru că producțiile în care a fost distribuită în rol principal confirmă acest lucru. De fiecare dată a ținut să interacționeze cu fanii săi prin intermediul rețelelor sociale, acolo unde a publicat de-a lungul timpului mai multe fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată alături de familie, sora și nepotul său, persoanele pe care le îndrăgește cel mai mult.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanțe, perioade pe care vedeta și le va aduce aminte multă vreme de acum înainte.

Citește și: Özge Yağız și Burak Berkay Akgül apar împreună într-o fotografie emoționantă pe coperta unei reviste celebre. Ce spun actorii despre rolurile interpretate în Safir

Nu a apărut în atenția publicului doar datorită rolurilor pe care le-a interpretat, ci și grație frumuseții sale. Recent, a vorbit despre diete și despre etapele pe care le parcurge deseori pentru a avea un trup de invidiat, arată takvim.com.tr. Secretul său constă în faptul că de fiecare dată, fără excepție, consumă legume de sezon. De asemenea, are două mese principale pe zi și bea apă și ceai de plante. Hidratarea este fără doar și poate o parte esențială în viața vedetei din Turcia.

Mărturisește că nu se poate concentra la treburile zilnice dacă mediul său de lucru este unul dezordonat. Astfel, în fiecare dimineață bea cafea și apă, dar ține să aibă curat în casă înainte de a-și începe rutina zilnică. Confortul programului de lucru pe care îl are zilnic, aceasta își reglează sesiunile de sport în funcție de acest lucru.

Cum își începe ziua faimoasa vedetă din Jurământul. Özge Yağız a făcut dezvăluiri recente

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, vedeta preferă să se bucure de lucrurile care o fac fericită. Printre acestea se numără sesiunile de yoga. De asemenea, Özge Yağız citește cărțile preferate atunci când nu este ocupată să urmărească seriale sau filme celebre pe platformele de streaming.

Citește și: Özge Yağız vorbește într-un interviu recent despre cel mai nou serial. “Să lucrez cu doi parteneri este foarte diferit”

Potrivit propriilor declarații, actrița consumă un pahar cu apă dimineața, cafea neagră neîndulcită și cereale. De asemenea o jumătate de fruct și un pumn de alune sau nuci întregesc dieta de la primele ore. La prânz, aceasta obișnuiește să consume cafea și apă, pui la grătar sau pește, orez, legume și salată.

Dieta vedetei este doar o prezentare generală și nu trebuie luată ca atare. Pentru ca fiecare persoană să aibă o dietă echilibrată trebuie să-și observe propriul corp și reacțiile acestuia în diferite situații. De asemenea, exercițiile fizice sunt o parte integrantă în viața faimoasei Özge Yağız.

“Iubesc naturalețea. Cred că frumusețea unei persoane constă în toată încrederea pe care o poate oferi. Eu niciodată nu am înșelat. Pot să spun cu mândrie că-mi pun capul pe pernă în fiecare noapte și dorm liniștită.”, a declarat vedeta. Özge Yağız face parte din distribuția seriei White Goods - Beyaz Eşya.

În articolul

Özge Yağız dezvăluie secretele siluetei sale. Ce a declarat vedeta într-un interviu recent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 iunie 2024. Berbecii au nevoie de planuri în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mihaela merge la mare în fiecare an, dar n-a mai dat bani pe hotel de decenii. Cum reuşeşte: "Ne simţim ca acasă"
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Spumă de căpșuni cu albușuri. Un desert simplu și savuros, gata în 10 minute
Catine
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
useit.ro
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al miliardarului
as.ro
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni
MediCOOL
Efectele înotului asupra organismului. Ce beneficii aduce sănătății
Spynews
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic / FOTO
DeParinti
Torticolis: tipuri, cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Semne ale deficienței de fosfor. Ce indică lipsa acestui mineral
HelloTaste
Pui cu roșii și măsline la cuptor. Rețetă pentru un prânz savuros
x