Özge Özpirinçci își recapătă popularitatea odată cu serialul Parfumul mamei – Sandık Kokusu. Despre ce este vorba

Publicat pe 28.12.2023 la 13:50 Actualizat pe 28.12.2023 la 14:29

Özge Özpirinçci revine în atenția fanilor după o lungă perioadă de absență. Actrița se dedică proiectului Parfumul mamei - Sandık Kokusu.

actrița poartă părul prins într-un coc

Özge Özpirinçci își recapătă popularitatea odată cu serialul Parfumul mamei – Sandık Kokusu

Instagram

Faimoasa Özge Özpirinçci a devenit una dintre actrițele îndrăgite din Turcia. Grație proiectului Femeie în înfruntarea destinului – Kadın a ajuns cunoscută în lumea întreagă. Serialul a avut 3 sezoane cu o poveste incredibilă. De asemenea, performanța actorilor a fost îndelung lăudată.

Özge Özpirinçci își recapătă popularitatea odată cu serialul Parfumul mamei

Protagonista din Femeie în înfruntarea destinului a reușit să-i aducă pe fani de partea sa, la fel cum s-a întâmplat și cu alte proiecte în care s-a implicat de-a lungul timpului. A revenit în atenția publicului său după o lungă perioadă de absență în care s-a dedicat creșterii fiicei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum este pregătită să prezinte telespectatorilor serialul Parfumul mamei - Sandık Kokusu (The Smell of Chest), arată seriesturkish.com. Printre actorii care mai fac parte din distribuție se numără și Necip Memili, Metin Akdülger sau Demet Akbağ. Încă de la primele episoade serialul a reușit să atragă, fiind într-o competiție acerbă cu Osman Întemeietorul - Kuruluş Osman ce se află deja la sezonul 5.

Citește și: Özge Özpirinççi și Demet Akbağ joacă împreună într-un nou serial. Despre ce este vorba

În ceea ce o privește pe Özge Özpirinçci, aceasta a petrecut 3 ani departe de platourile de filmare și spune că a luat cea mai bună decizie din viața ei la momentul respectiv. Dacă serialul Parfumul mamei va continua în aceeași direcție, vedeta are șansa de a-și recâștiga popularitatea.

Özge Özpirinçci are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea demonstrează că viața personală și profesională a vedetei este întotdeauna ticsită de evenimente importante.

Cine este Özge Özpirinçci, faimoasa vedetă din Femeie în înfruntarea destinului

Născută pe 1 aprilie 1986 în Istanbul, a studiat ca elev de schimb în Statele Unite ale Americii. A absolvit departamentul de managemente al Universității Sabancı, mama sa fiind profesoară de limba engleză.

Citește și: Rolul pe care îl joacă Özge Özpirinçci în Sandık Kokusu – Parfumul mamei este total diferit față de ceea ce a realizat până în prezent. Despre ce e vorba

Este căsătorită cu actorul Burak Yamanturk din 2021 și împreună au o fetiță pe nume Mercan. Rolul din Femeie în înfruntarea destinului i-a adus fără doar și poate recunoaștere în toată lumea. Recent, vedeta și-a sărbătorit soțul cu un mesaj emoționant postat pe pagina personală de socializare: “La mulți ani, tătic frumos”. A primit peste 100 de comentarii și tot mai multe aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere impactul pe care îl are. La fel ca și ea, Burak Yamanturk este un nume cunoscut în showbiz-ul din Turcia. Formează unul dintre cele mai longevive cupluri și sunt prieteni cu Alina Boz. În cele mai recente imagini se observă cum petrec timp de calitate împreună.

Meriç Aral este actrița care s-a alăturat recent proiectului Parfumul mamei, acolo unde Özge Özpirinçci joacă rolul de protagonistă. Chiar dacă a intrat mai târziu în cursă, producția a reușit să câștige simpatia încă de la început. Pe rețelele sociale se vorbește deja despre fiecare episod apărut.

A obținut un debut extraordinar la lansare și concurează cu seriale precum Yabani, Hudutsuz Sevda și Sakla Beni. Scena finală din cel mai recent episod i-a pus pe gânduri pe telespectatori. Personajul Atilla a fost cel care a șocat.

În articolul

Özge Özpirinçci își recapătă popularitatea odată cu serialul Parfumul mamei – Sandık Kokusu. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x