Özge Özpirinççi și Demet Akbağ joacă împreună într-un nou serial. Despre ce este vorba

Publicat pe 17.12.2023 la 15:30 Actualizat pe 17.12.2023 la 14:52

Özge Özpirinççi revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Joacă alături de actrița Demet Akbağ. Ce se știe despre serialul Sandık Kokusu.

Özge Özpirinççi poartă un sutien negru și o cămașă albastră, iar Demet Akbağ poartă o rochie roșie

Özge Özpirinççi și Demet Akbağ joacă împreună într-un nou serial

Instagram/Getty Images

Echipa de producție a seriei Sandık Kokusu (The Smell of the Chest) care va întâlni cât de curând audiența, a început să lucreze în Adana, Turcia. În cadrul distribuției se află multe nume notabile, fiind o producție mult așteptată.

Özge Özpirinçci și Demet Akbağ joacă împreună într-un nou serial

The Sandık Kokusu o va aduce în rolul de protagonistă pe Demet Akbağ, vedeta pe care am urmărit-o în serialul Akrep (Scorpion) în sezonul 2020 – 2021. Este de asemenea o producție care o readuce pe faimoasa Özge Özpirinçci în atenția publicului. Până în prezent, vedeta din Femeie în înfruntarea destinului s-a dedicat vieții de familie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A devenit mămică pentru prima oară și cele mai recente imagini publicate pe internet vin alături de fiica Mercan. Astfel, ideea că va reveni în atenția publicului nu a ajuns la urechile fanilor pentru multă vreme. Serialul Femeie în înfruntarea destinului a avut premiera între 2017 și 2020 și a reușit să atingă un succes uriaș. A fost unul dintre cele mai urmărite seriale la vremea respectivă.

Citește și: Tatăl faimoasei Özge Özpirinçci a murit. Îndrăgita vedetă a postat un mesaj de-a dreptul emoționant

Pe lângă Demet Akbağ și Özge Özpirinçci în cel mai nou proiect profesional, joacă și Necip Memili și Metin Akdülger. Scenariul este scris de Melis Civelek și Zeynep Gür și regizat de Zeynep Günay. Este vorba despre povestea unei mame și a unei fiice. Se așteaptă să atragă o audiență tot mai mare. Özge Özpirinçci va jucar rolul Karsu, pregătirile preliminare fiind așteptate. De asemenea, Demet Akbağ joacă rolul mamei lui Karsu, Filiz. Fanii celor două actrițe așteaptă cu nerăbdare momentul ca serialul Sandık Kokusu să fie cu adevărat un fenomen.

Özge Özpirinçci, actrița care se pregătește să revină pe platourile de filmare după o lungă perioadă în care și-a dedicat timpul creșterii copilului, joacă în proiectul Sandık Kokusu. Din 2008, aceasta își uimește fanii cu rolurile sale inedite.

Detalii despre Özge Özpirinçci, vedeta din Femeie în înfruntarea destinului

Faimoasa vedetă Özge Özpirinçci a jucat în seriale precum Eșarfa roșie ( Al Yazmalım ), Dragoste cu împrumut ( Aşk Yeniden ), Femeie în înfruntarea destinului ( Kadın ). A urmat proiectul digital Primul și Ultimul ( İlk ve Son ) și Nume de cod: S-245 ( Yakamoz S-245 ). Revine pe platourile de filmare la 3 ani de la debutul seriei ce a fost difuzată și pe Happy Channel. Împărtășind vestea cu fanii din mediul online, a subliniat că tot ceea ce a reușit să o atragă la Sandık Kokusu a fost povestea. Ulterior, s-a văzut marcată de colegi.

Citește și: Özge Özpirinçci surprinde cu o apariție inedită în mediul online. Vedeta are părul drept acum și un corp de invidiat

“Scenariul a fost foarte important pentru mine atunci când am citit Sandık Kokusu. Fiecare conversație pe care am avut-o cu echipa a readus la viață entuziasmul meu și m-a făcut să mă simt în siguranță. Nimeni nu mi-a spus în schimb că voi avea prieteni actori alături de mine.”, a spus vedeta.

La scurtă vreme după ce s-a aflat că tatăl său a încetat din viață, a fost văzută pe o trotinetă electrică în timp ce se îndrepta către coafor. Ulterior, Burak Yamantürk a fost cel care a așteptat-o pe vedetă.

În articolul

Özge Özpirinççi și Demet Akbağ joacă împreună într-un nou serial. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x