Özge Özpirinçci postează noi amintiri din vară. Cum a petrecut vedeta alături de familie

Publicat pe 06.09.2023 la 14:37 Actualizat pe 06.09.2023 la 15:10

Özge Özpirinçci revine în mediul online cu noi amintiri din vacanță. Vedeta din Femeie în înfruntarea destinului a petrecut alături de familie în Grecia.

Özge Özpirinçci poartă o geacă de blugi

Özge Özpirinçci postează noi amintiri din vară

Profimedia Images

Serialele turcești au devenit un fenomen atât în țara de origine cât și în lumea întreagă. Poveștile dramatice de iubire au cucerit publicul din ce în ce mai numeros. Printre acestea se numără și Femeie în înfruntarea destinului, acolo unde Özge Özpirinçci a jucat rolul Bahar Çesmeli.

Özge Özpirinçci postează noi amintiri din vară. Cum a petrecut vedeta alături de familie

Rolul Bahar a reușit să strângă fani din lumea latino, iar în România serialul Femeie în înfruntarea destinului a fost difuzat pe Happy Channel. Aceasta este nevoită să traverseze perioade foarte dificile în viață, având în grijă doi copii. În viața reală, Özge Özpirinçci are parte de succes atât în viața personală cât și în cea profesională. Este căsătorită și are o fiică pe care a numit-o Mercan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o relație de lungă durată cu actorul Burak Yamantürk, cei doi au decis să se căsătorească în 2021. Și-au exprimat dragostea unul pentru altul în mediul online, acolo unde la început nu au vrut să-i dezvăluie chipul micuței lor. La finalul anului 2021, îndrăgostiții au devenit părinți pentru prima oară.

Citește și: Özge Özpirinçci surprinde cu o ținută disco. Vedeta s-a lăsat fotografiată în stil Michael Jackson

Departe de fiecare rol pe care îl interpretează pe micile ecrane, Özge Özpirinçci trăiește o viață prosperă și plină de încărcături emoționale puternice alături de cei dragi. A petrecut alături de cei dragi în Grecia, zona pe care au ținut să o exploreze și să dezvăluie cele mai frumoase momente în mediul online.

“Patmos, te iubim”, a scris vedeta în dreptul descrierii unor serii de fotografii realizate în familie. Micuța Mercan nu lipsește din prim-plan. Născută pe 1 aprilie 1986, a studiat în istanbul și în timpul anilor de liceu a plecat în SUA ca elev de schimb. Mama sa este profesoară de engleză. A format un cuplu cu actorul Engin Altan Düzyatan, dar cei doi și-au încheiat relația după doar un an.

Noi pregătiri pentru serialul în care Özge Özpirinçci va juca rolul de protagonistă

Serialul "Sandık Kokusu" este producția care o va readuce pe vedetă în fața telespectatorilor. Özge Özpirinçci va juca rolul de mamă a trei copii. Metin Akdülger este actorul care îi va fi alături ca personaj principal.

Citește și: Özge Özpirinççi din “Femeie în înfruntarea destinului” a publicat un filmuleț emoționant cu fiica sa, Mercan. Cât de mult a crescut micuța

Özge Özpirinçci are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță. Alături de Burak Yamantürk s-a cunoscut pe platourile de filmare ale seriei Tatar Ramazan.

În 2015, vedeta a împărțit platourile de filmare cu Bugra Gulsoy și Didem Soydan în serialul ‘Ask Yeniden’. În cadrul Golden Butterfly Award la cea de-a 42-a ediție a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță de comedie. În același an, a urmat o producție în care a jucat alături de Serenay Sarıkaya, Ozan Guven, Mehmet Gunsur, Berrak Tuzunatac și Busra Develi. A câștigat în cadrul aceleiași competiții și premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal pentru Femeie în înfruntarea destinului. Serialul a avut un total de 81 de episoade și a fost difuzat între 2017 și 2020.

În articolul

Özge Özpirinçci postează noi amintiri din vară. Cum a petrecut vedeta alături de familie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x