Özge Özpirinçci și familia se află în vacanță. Ce destinație a ales vedeta în acest an

Publicat pe 08.07.2024 la 14:30 Actualizat pe 08.07.2024 la 15:49

Özge Özpirinçci se află în vacanță cu familia și se bucură de zilele călduroase de vară. Actrița nu a părăsit Turcia de această dată.

actriță zâmbește

Özge Özpirinçci și familia se află în vacanță

Instagram

Cu toate că în ultima vreme a ținut să rămână discretă în ceea ce privește viața sa personală, iată că acum Özge Özpirinçci a fost surprinsă în Bodrum, Turcia, alături de familie. Actrița petrece momente de neuitat împreună cu cei dragi.

Özge Özpirinçci și familia se află în vacanță

Potrivit relatărilor lui Eren Gürel de la publicația turcă Habertürk, actrița se află în vacanță alături de familie. Aceasta joacă rolul de protagonistă în serialul Sandık Kokusu – Parfumul mamei. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță. Dacă o perioadă bună de timp actrița a ținut să o țină departe de luminile reflectoarelor pe mi cuța Mercan, astăzi vedeta publică fotografii și filmulețe cu aceasta.

Vedeta se află în prezent în vacanță alături de familie. Aceștia nu au părăsit țara și s-au bucurat de soare și apă în Bodrum. Dacă actrița din Flăcările destinului a fost văzută în apă, soțul Burak Yamantürk a avut grijă de fiica Mercan. Cei doi s-au căsătorit în 2021 și au devenit unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia.

Citește și: Özge Özpirinçci și-a schimbat look-ul pentru rolul din ”Sandik Kokusu”. Cum arată acum îndrăgita actriță

S-au căsătorit în luna septembrie și în decembrie au devenit părinți pentru prima oară. De atunci, viața lor a devenit completă. Burak Yamantürk a reușit să atragă atenția cu un inel într-o zonă neobișnuită a corpului. Dacă de obicei călătoresc în familie, au existat și momente în care îndrăgostiții au decis să petreacă clipele în doi.

“Mercan nu este cu noi astăzi. Lăsați-ne să petrecem timp doar pentru noi.”, a declarat actrița din Femeie în înfruntarea destinului. Cei doi au fost surprinși în Bitez, iar fotografiile apărute pe internet i-au încântat pe fani. Născută pe 1 aprilie 1986, Özge Özpirinçci este recunoscută pretutindeni pentru rolul din Femeie în înfruntarea destinului. Serialul a avut premiera între 2017 și 2020.

Özge Özpirinçci și-a vopsit părul

După ce și-a obișnuit fanii ca ani la rând să aibă aceeași coafură, actrița din Femeie în înfruntarea destinului a apărut cu părul vopsit. Într-o postare din meduil online, vedeta a menționat că este mai blondă decât actorul Kıvanç, cunoscut pentru părul său blond.

“Haide să înceapă parfumul mamei, vreau să te văd din nou”, „Fete foarte drăguțe”, „Te iubesc, știi asta”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. Printre producțiile în care s-a implicat de-a lungul timpului se numără Așk Yeniden între 2015 și 2016, dar și Sandik Kokusu, proiect pe care l-a început în 2023.

Citește și: Özge Özpirinçci surprinde cu o ținută disco. Vedeta s-a lăsat fotografiată în stil Michael Jackson

De asemenea, au fost și multe filme în care s-a implicat. Printre acestea se numără Veda în 2010, dar și Mixted tape în 2014. Nu au fost puține premiile pe care le-a câștigat, având un palmares incredibil în prezent. În ceea ce îl privește pe Burak Yamantürk, acesta are peste 200 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste 300 de fotografii și filmulețe. De obicei rămâne discret în ceea ce privește viața sa personală.

În articolul

Özge Özpirinçci și familia se află în vacanță. Ce destinație a ales vedeta în acest an

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x