Özge Özpirinçci surprinde cu schimbarea completă de imagine din serialul Sandik Kokusu. Actrița are un stil aparte pe care îl etalează și în mediul online

Publicat pe 22.03.2024 la 12:33 Actualizat pe 22.03.2024 la 13:10

Özge Özpirinçci își continuă traiectoria profesională și se bucură de succes pe micile ecrane. Actrița joacă rolul principal în serialul Sandik Kokusu.

actrița poartă un costum și păr desprins și zâmbește

Özge Özpirinçci surprinde cu schimbarea completă de imagine din serialul Sandik Kokusu

Instagram

Özge Özpirinçci este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A jucat un rol de excepție în Femeie în înfruntarea destinului și se bucură de succes pe plan personal. Nu este de mirare că noul său proiect a reușit rapid să se ridice la nivelul aștepărilor fanilor.

Özge Özpirinçci surprinde cu schimbarea completă de imagine din serialul Sandik Kokusu

Episodul 15 al noii serii în care vedeta joacă rolul de protagonistă se bucură de un succes răsunător, după cum arată cei de la seriesturkish.com. Povestea adusă de producătorii turci i-a fascinat încă de la început pe telespectatori. Özge Özpirinçci este încă o dată aplaudată în mediul online. Are peste 3 milioane de prieteteni virtuali pe pagina sa, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente dintre acestea o arată în ținute care îi scot în evidență personalitatea unică. Singură a mărturisit că ceea ce îi aduce bucurie este să se lase purtată de val atunci când poartă haine care îi reflectă propriile gânduri și sentimente.

Citește și: Özge Özpirinçci surprinde cu o ținută disco. Vedeta s-a lăsat fotografiată în stil Michael Jackson

“Să probez ținute este o parte foarte distractivă în viața mea. Nu-mi place să port ceva pentru că este la modă. Hainele care nu-mi reflectă personalitatea, energia, starea în ziua respectivă sau care nu scoate în evidență personajul pe care îl interpretez se văd foarte repede. Când am spus că o să mă văd cu Ibrahim Selim, Oral m-a întrebat cum vreau să mă simt. Am spus că vreau să fiu ca o rebelă roială, sofisticată și amuzantă. Și bineînțeles a ieșit ce-a ieșit. Când ne gândeam la păr și machiaj, Onder mi-a făcut părul și machiaj pe care doar puteam să le visez.”, a scris vedeta.

După ce o perioadă de timp s-a dedicat vieții de familie, acum a venit timpul să revină pe platourile de filmare pentru a-și pune în aplicarie talentul de actriță.

Lucruri mai puțin cunoscute despre Özge Özpirinçci din Femeie în înfruntarea destinului

Născută pe 1 aprilie 1986 în Turcia, s-a căsătorit cu actorul Burak Yamantürk din 2015. Cu toate că a devenit una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara natală, a studiat administrarea afacerilor la Universitatea Sabanci. Din 2008 a început să participe la filmări pentru diferite reclame ale brandurilor celebre.

Citește și: Rolul pe care îl joacă Özge Özpirinçci în Sandık Kokusu – Parfumul mamei este total diferit față de ceea ce a realizat până în prezent. Despre ce e vorba

Mulțumită publicității din țara de origine, a devenit un nume frecvent în showbiz. Prima sa apariție într-un film a fost în Cesaretin Var mi Aska. A jucat alături de Fatih Kenan Gundogdu și Engin Altan Dzyatan. De atunci a interpretat tot mai multe personaje celebre și îndrăgite.

Practică sport frecvent și se dedică vieții de familie ori de câte ori are ocazia. Are 1.60 cm înălțime și nu se ferește să adopte poziții care îi scot în evidență personalitatea. Femeie în înfruntarea destinului a avut 3 sezoane. Primul a început pe 24 octombrie 2017 și s-a finalizat pe 5 iunie 2018. Ultimul a avut premiera pe 1 octombrie 2019 și a avut finalul pe 4 februarie 2020. Filmul İlk ve Son urmează să fie difuzat din nou pe una dintre platformele de streaming.

În articolul

Özge Özpirinçci surprinde cu schimbarea completă de imagine din serialul Sandik Kokusu. Actrița are un stil aparte pe care îl etalează și în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x