Ozge Yagiz, apariție fără cusur în cadrul unei ședințe foto. Detaliul de la ținută care a atras atenția admiratorilor

Publicat pe 31.03.2022 la 16:26 Actualizat pe 31.03.2022 la 17:54

Tânără actriță a demonstrat încă o dată că stăpânește foarte bine stilul vestimentar și a atras atenția urmăritorilor de pe Instagram cu ultima sa postare. Ce ținută a prezentat Ozge Yagiz admiratorilor săi.

Özge Yağız din “Jurământul”

TV Happy

Frumoasa protagonistă a serialului turcesc „Jurământul” știe cum să se pună în valoarea prin tot felul de ținute și nu se teme să îndrăznească.

Detaliul care a surprins la ținuta celebrei actrițe Ozge Yagiz

Actrița a abordat un stil minimalist pe care puține vedete ar avea curajul să-l încerce din dorința de a ieși cât mai mult în evidență, însă actrița stăpânește arta de a se îmbrăcat extrem de decent, cu detalii sofisticate, și să iasă în evidență în stil propriu, fără să fie nevoie să sclipească hainele pe ea.

Acesta a îmbrăcat o pereche de pantaloni cu un detaliu interesant, care a atras atenția admiratorilor. Ținuta sa colorată a pus-o în evidență și este o reală inspirație pentru doamne și domnișoare.

Citește și: Özge Yağız din “Jurământul” și Hazal Subaşı din “Legea familiei” au avut aceeași traiectorie profesională. Despre ce este vorba

Povestea din Jurământul dezvăluie idila forțată dintre o femeie și un bărbat care nu au nimic în comun. Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte. După ce aceasta rămâne orfană, un vechi prieten al familiei sale, Hikmet, îi cere ajutorul. Hikmet este un om bogat, dar e îngrijorat pentru viitorul familiei sale după ce el este diagnosticat cu o boală terminală.

Principala sa grijă este Emir, băiatul său rebel, care nu dorește să se implice în afacerile familie. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare desi nu își dorește acest lucru. El vrea să o facă pe Reyhan să sufere și să o determine să divorțeze, stricând astfel planul pus la cale de tatăl său.

Ce avere are Ozge Yagiz

Özge Yagiz (Reyhan din “Jurământul”) s-a născut pe 10 aprilie 1997, în Istanbul, Turcia. Ea e absolventa Universității Başkent unde a studiat științele comunicării. După ce și-a descoperit dragostea pentru actorie, Özge a studiat a la No10Studios.

Astfel, în 2017, ea și-a început cariera de actriță. Özge a devenit faimoasă pentru rolurile din "Adını Sen Koy" și “Jurământul”(Yemin).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Özge Yağız a șters toate fotografiile din mediul online în care apărea alături de Gökberk Demirci. Ce au observat fanii

La cei 23 de ani ai săi, averea netă estimată este de 2 milioane de dolari. Deși actrița are doar 23 de ani și este abia la începutul carierei, aceasta se bucură de o celebritate cum multe vedete și-ar dori. Özge și-a câștigat deja un nume, motiv pentru care a fost aleasă pentru o nouă producție turcească, unde va interpreta unul dintre rolurile principale.

În articolul

Ozge Yagiz, apariție fără cusur în cadrul unei ședințe foto. Detaliul de la ținută care a atras atenția admiratorilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x