Ozge Yagiz, prezență diafană pe micile ecrane și felină în timpul liber. Cum arată într-un top cu transparență

Publicat pe 27.12.2021 la 18:28 Actualizat pe 27.12.2021 la 19:03

Ozge Yagiz este cunoscută pentru aparițiile sale magistrale pe micile ecrane, în producții de succes și și-a păstrat eticheta acesta, căci nu se dezminte nici măcar în mediul online de aparițiile fără cusur! Acesta s-a fotografiat la un restaurant, într-un top cu transparență, care nu lasă loc imaginației.

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci

TV Happy

Actrița din Jurământul este cunoscută pentru aparițiile sale decente, în haine care îi acoperă până și brațele, dar de data acesta a dat frâu liber și s-a îmbrăcat într-un top care îi descoperă decolteul.

Aceasta este recunoscută pentru aparițiile extrem de feminine și deloc vulgare atât pe televizor, în telenovele, cât și în viața reală, dar nici de data aceasta nu a îmbrăcat o ținută prea diferită.

Ozge Yagiz, apariție îndrăzneață pe rețelele de socializare

Tânără actriță a demonstrat încă o dată că stăpânește foarte bine stilul vestimentar și a atras atenția urmaritorilor de pe Instagram cu ultima sa postare.

Frumoasa protagonistă a serialului turcesc „Jurământul” știe cum să se pună în valoarea prin tot felul de ținute. Actrița a abordat un stil minimalist pe care puține vedete ar avea curajul să-l încerce din dorința de a ieși cât mai mult în evidență, însă actrița stăpânește arta de a se îmbrăcat extrem de decent și să iasă în evidență în stil propriu, fără să fie nevoie să sclipească hainele pe ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cele mai tandre ipostaze în care s-au fotografiat Gokberk Demirci și Ozge Yagiz

Özge este cu siguranța una dintre cele mai frumoase actrițe tinere are Turciei, atu prin intermediul căruia a pus pe jar inimile milioanelor de bărbați din întreaga lume.

Özge Yagiz (Reyhan din “Jurământul”) s-a născut pe 10 aprilie 1997, în Istanbul, Turcia. Ea e absolventa Universității Başkent unde a studiat științele comunicării. După ce și-a descoperit dragostea pentru actorie, Özge a studiat a la No10Studios.

Frumoasa poveste de dragoste dintre protagoniștii serialului “Jurământul” a topit inimile tuturor fanilor din întreaga lume. Urmăritorii producției turcești au sperat la o continuare a poveștii de iubire și dincolo de micul ecran.

Citește și: Ozge Yagiz, la o nouă întâlnire romantică cu Gokberk Demirci. Cum arată cei doi după o absență lungă din online

De curând Gokberk Demirci și-a declarant iubirea pentru partenera sa de viață, Ozge Yagiz, prin intermediul unei fotografii. Imaginea îi surprinde pe cei doi îndrăgostiți într-o ipostază tandră. Gokberk zâmbește din toată inima alături de iubita sa, care îl atinge cu grijă și căldură pe chip, bucurându-se de prezenșța lui.

Actrița Ozge Yagiz a comentat la postarea iubitului său, declarându-i faptul că este îndrăgostită și că îl iubește.

Nu rata serialului „Jurământul”, de luni până miercuri, de la 20:00, doar pe Happy Channel!

În articolul

Ozge Yagiz, prezență diafană pe micile ecrane și felină în timpul liber. Cum arată într-un top cu transparență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x