Özge Yağız se bucură de vacanță departe de platourile de filmare. Unde a decis să călătorească vedeta la final de an

Publicat pe 27.12.2023 la 19:46 Actualizat pe 27.12.2023 la 20:18

Protagonista din "Jurământul" și-a făcut un cadou inedit la final de an. Özge Yağız călătorește în vacanță și se bucură de peisaje memorabile.

actrița poartă părul lung, brunet

Özge Yağız se bucură de vacanță departe de platourile de filmare

Instagram

Özge Yağız petrece clipe de poveste în vacanță, departe de platourile de filmare. Vedeta a publicat primele imagini în mediul online și fanii nu au ezitat să o complimenteze.

Özge Yağız se bucură de vacanță departe de platourile de filmare

Născută pe 26 septembrie 1997 în Istanbul, a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Între 2019 și 2022 a jucat rolul principal în capodopera Jurământul, serialul care i-a adus atât succes pe plan profesional cât și personal. A format un cuplu cu Gokberk Demirci atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Ulterior s-au despărțit, însă s-au regăsit doar pentru a-și da seama că viețile lor pot continua mai bine unul departe de celălalt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După două sezoane fenomen în Jurământul, actrița a decis că drumul său profesional în cadrul acelui proiect a ajuns la final. Astfel, și-a dedicat talentul seriei Baba care a început în 2022. În prezent se bucură de succes în lumea întreagă odată cu prezentarea seriei Sapphire. Întâmplările au fost filmate în Cappadoccia, iar în fiecare interviu Ozge Yagiz susține că are o atracție deosebită pentru acele locuri.

Citește și: Cum arată relația dintre Burak Berkay Akgül și Özge Yağız pe platourile de filmare ale seriei Safir. Ce a declarat actorul despre colega de platou

În prezent se bucură de vacanță în Franța, după cum putem vedea din fotografiile urcate pe pagina personală de instagram. Acolo are peste 4 milioane de prieteni virtuali, dar și peste 100 de fotografii și filmulețe publicate. Cele mai recent sunt alb-negru, însă evidențiează fără doar și poate frumusețea vedetei.

În cadrul ediției cu numărul 49 a Pantene Golden Butterfly Award a primit premiul “Shining Star”. Evenimentul a avut loc pe 3 decembrie și vedeta a ținut să-și prezinte ținuta și în mediul online, acolo unde fanii din lumea întreagă au apreciat-o.

“Am fost foarte entuziasmată atunci când am auzit despre asta. Sunt încă foarte entuziasmată. Să pot fi demnă de acest premiu mi-a adus lacrimi în ochi. Nu știu, este o mare mândrie să văd că pot să ating atâtea suflete la un asemenea nivel.”, a spus vedeta, arată hurriyet.com.tr.

Ozge Yagiz vorbește despre serialul Safir

Cu toate că proiectul vedetei a început deja de ceva timp, aceasta subliniază că entuziasmul nu i-a dispărut nici până astăzi. Recunoaște că toată concentrarea și-o depune în muncă. Atunci când citește un nou scenariu, încearcă de fiecare dată să-și simtă propriul personaj, arată aceeași publicație.

Citește și: Özge Özpirinçci, apariție de revistă într-o rochie neagră cu crăpături de la umeri până la genunchi. Apariția care a surprins pe toată lumea

“Asta este exact ceea ce caut. Cu alte cuvinte, ar trebui să fiu capabilă să simt scenariul în proporție de 99%, dacă nu chiar 100%. Chiar și doar citindu-l.”, a spus vedeta. Cu toate că în timpul studiilor universitare voia să devină nutriționist, între timp calea s-a profesională s-a schimbat complet. Este de părere că astăzi, disciplina este cea care o ajută în orice situație, indiferent care este domeniul său de activitate.

“Cred că disciplina nu este ceva ce trebuie să vină forțat. Să fii disciplinat presupune multe. Răbdarea este totul. Poți căpăta disciplină prin răbdare. Meseria de nutriționist va ocupa întotdeauna un loc special în inima mea. Nu pot să îmbin acest lucru cu actoria. Amândouă au un loc special.”, a spus vedeta.

În articolul

Özge Yağız se bucură de vacanță departe de platourile de filmare. Unde a decis să călătorească vedeta la final de an

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x