Özge Yağız și Burak Berkay Akgül apar împreună într-o fotografie emoționantă pe coperta unei reviste celebre. Ce spun actorii despre rolurile interpretate în Safir

Publicat pe 08.02.2024 la 19:52 Actualizat pe 08.02.2024 la 20:22

Özge Yağız și Burak Berkay Akgül și-au surprins fanii cu cea mai recentă apariție pe coperta unei reviste din Turcia. Cei doi apar foarte romantici și se identifică tot mai des cu personajele pe care le interpretează.

actrița poartă un fes negru

Özge Yağız și Burak Berkay Akgül apar împreună într-o fotografie emoționantă pe coperta unei reviste celebre

Instagram

Ozge Yagiz și Burak Berkay Akgul joacă rolurile romantice în serialul Safir. Astfel, au apărut pe coperta unei reviste importante din Turcia și au ținut să-și etaleze sentimentele pe care le arată și pe micile ecrane. Feraye și Yaman sau personajele pe care le interpretează experimentează o pasiune intensă în magica locație Cappadocia.

Ozge Yagiz și Burak Berkay Akgul apar împreună într-o fotografie emoționantă pe coperta unei reviste celebre

Dragostea plutește în aer în serialul Safir, acolo unde Ozge Yagiz și Burak Berkay Akgul joacă rolurile de protagoniști. Atât povestea cât și peisajele fac totul să decurgă mai ușor. Cei doi actori continuă să rămână în topurile preferințelor fanilor și recent au apărut într-o fotografie de-a dreptul incitantă în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi actori au răspuns întrebărilor legate de dragoste, atât în viața reală cât și pe platourile de filmare. Ozge Yagiz a format un cuplu cu Gokberk Demirci, partenerul său de platou din serialul Jurământul. Atât Ozge Yagiz cât și Burak Berkay Akgul au subliniat faptul că serialul Safir va rămâne de o importanță majoră în viața lor, atât pe plan profesional cât și personal.

“Există o dragostea foarte reală în acest serial.”, au spus actorii, arată sabah.com.tr. Dacă Ozge Yagiz consideră că “dragostea este ca un parc de distracții, un tărâm magic ce te înconjoară cu viață, culoare și energie în fiecare moment”, Burak Berkay Akgul crede că “dragostea este un sentiment unic. În timp, va conține toate emoțiile și e important să le întâlnești în această viață.”

Ozge Yagiz joacă rolul Feraye în serialul Safir, o tânără care trăiește în Cappadocia și este studentă la facultatea de arte, departamentul de design. Vorbim despre o tânără care și-a pierdut mama la o vârstă fragedă. Ulterior viața i se transformă în coșmar odată ce mama vitregă ajunge în casa sa.

Ozge Yagiz seamănă leit cu mama sa. Ce spun fanii

Faimoasa vedetă din Jurământul care a reușit să-și construiască un nume datorită rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul timpului este în atenția tuturor în prezent. De data aceasta este vorba despre asemănarea dintre Ozge Yagiz și mama sa. Acum toată lumea cunoaște adevărul despre frumusețea naturală a vedetei.

Are peste 4 milioane de fani pe contul personal de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 180 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin din vacanțele pe care le-a petrecut, dar și de pe platourile de filmare.

În articolul

Özge Yağız și Burak Berkay Akgül apar împreună într-o fotografie emoționantă pe coperta unei reviste celebre. Ce spun actorii despre rolurile interpretate în Safir

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x