Rețeta unei relații de succes de la protagoniștii seriei Safir. Înainte de Ziua Îndrăgostiților, Özge Yağız și Burak Berkay Akgül fac declarații importante

Publicat pe 13.02.2024 la 13:37 Actualizat pe 13.02.2024 la 14:06

Özge Yağız și Burak Berkay Akgül formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane. Înainte de Ziua Îndrăgostiților cei doi vorbesc despre cel mai frumos sentiment.

actor poartă un maiou alb și actrița poartă o rochie roșie

Înainte de Ziua Îndrăgostiților, Özge Yağız și Burak Berkay Akgül fac declarații importante

Instagram

Özge Yağız formează un cuplu de succes alături de actorul Burak Berkay Akgül în serialul Safir. Cei doi se completează reciproc și astfel producția are un succes răsunător. A avut premiera în 2023 și de atunci continuă la același nivel și în prezent. Nu este de mirare faptul că actorii au vorbit despre iubire chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților și astfel le-au oferit fanilor o perspectivă nouă asupra a ceea ce înseamnă o relație perfectă.

Rețeta unei relații de succes de la protagoniștii seriei Safir

Partenerii seriei din Turcia au oferit un interviu recent pentru o publicație cunoscută în țara lor natală. Cei doi și-au spus părerea personală despre ceea ce înseamnă dragostea și cum a trăit-o fiecare la momentul oportun. Chiar dacă s-a zvonit că ar forma un cuplu și în viața reală, se pare că datorită jocului actoricesc perfect au reușit să iasă din tipare foarte ușor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au pozat în ținute asemănătoare și s-au lăsat văzuți așa cum nu au mai făcut-o până acum. Filmările pentru serialul Safir au loc în Cappadocia și se pare că frumusețea locului i-a fascinat pe cei doi încă de la început. Fără îndoială, sentimentele lor au reușit să treacă departe de micile ecrane și să ofere o perspectivă diferită în fața telespectatorilor.

Citește și: Özge Yağız și Burak Berkay Akgül apar împreună într-o fotografie emoționantă pe coperta unei reviste celebre. Ce spun actorii despre rolurile interpretate în Safir

“Totul a început cu foarte mult entuziasm. Am citit scenariul primelor patru episoade cu sufletul la gură. Am stat să ne gândim împreună cu regizorul ce ar putea să se întâmple. Totul a început să devină mai prețios atunci când am observat că telespectatorii împărtășesc aceeași bucurie de la primul episod.”, a declarat Özge Yağız. Dacă actrița este de părere că “dragostea este ca un parc de distracții”, colegul său de platou spune că “iubirea este un sentiment unic”, arată sabah.com.tr.

Se spune că dragostea trece prin stomac, iar cei doi actori gândesc la fel. Atunci când vine vorba despre mâncărurile lor preferate, cei doi nu se îndepărtează prea mult de rețelele turcești. Chiar dacă au încercat și alte preparate, întotdeauna vor opta pentru bucătăria din țara natală.

Care au fost cele mai dificile lucrurile realizate de protagoniștii seriei Safir

În ciuda faptului că sunt foarte discreți atunci când vine vorba despre viața lor personală, actorii au decis să-și lase descoperită o mică parte a vieții. Özge Yağız a subliniat faptul că cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut în viața sa a fost să studieze în străinătate înainte de a împlini vârsta majoratului și să se afle departe de familie. În ceea ce-l privește pe Burak Berkay Akgül, acesta a subliniat că îi place să riște de cele mai multe ori.

Citește și: Ozge Yagiz, în brațele lui İlhan Şen. Imaginea care a ajuns virală pe rețelele de socializare, dar mai apoi a fost scoasă

“Probabil că cel mai mare risc pentru o persoană este să se îndrăgostească.”, a spus acesta. Năsut în 1997 în Istanbul a jucat și în Maria și Mustafa, acolo unde a interpretat rolul Ruzgar Yalcin. A împărțit platourile de filmare alături de Jessica May și Hilmi Cem Intepe. În ceea ce o privește pe Özge Yağız, aceasta a jucat în Sol Yanim și Jurământul, dar și Baba, fiind printre cele mai importante producții ale sale.

În articolul

Rețeta unei relații de succes de la protagoniștii seriei Safir. Înainte de Ziua Îndrăgostiților, Özge Yağız și Burak Berkay Akgül fac declarații importante

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x