Potrivit faimoasei Özge Yağız, asemănarea cu noul său personaj este vizibilă. Ce spune îndrăgita vedetă

Publicat pe 19.09.2023 la 13:51 Actualizat pe 19.09.2023 la 14:39

Özge Yağız urmează să le prezinte fanilor noul său personaj despre care spune că i se aseamănă ca personalitate. Ce a declarat vedeta.

Özge Yağız poartă o bluză neagră cu buline albe și are părul desprins, coafat pe spate

Potrivit faimoasei Özge Yağız, asemănarea cu noul său personaj este vizibilă

Happy Channel

Serialul Safir cu Özge Yağız este urmărit de tot mai mulți fani din întreaga lume. Vedeta a devenit cunoscută atât datorită aparițiilor sale în mediul online cât și prezenți pe micile ecrane. Producția a fost filmată în Cappadocia, o regiune turistică, iar vedeta împarte platourile de filmare cu Burak Berkay Akgül și İlhan Şen.

Potrivit faimoasei Özge Yağız, asemănarea cu noul său personaj este în proporție de 50%

Özge Yağız joacă rolul Feraye în serialul Safir, fiind una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Și-a asumat o nouă responsabilitate profesională, fiind mai mult decât încântată de asemănarea dintre personalitatea sa și cea a personajului său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“De fapt, constituie 50% din mine. Sunt foarte fericită că are și ceva din Özge pentru că este o femeie sensibilă, în primul rând. Este o femeie care acționează foarte atent și asta mă face fericită.”, a declarat vedeta, potrivit seriesturkish.com. Feraye este un personaj inteligent cu vise mărețe. Astfel, a reușit să atragă atenția telespectatorilor încă de la început cu dragostea pentru Yaman.

Citește și: Özge Yağız trece prin clipe dificile. Acuzată de infidelitate și cu o avalanșă necontenită de reacții, actriței i-ar fi greu să-și recâștige rol de protagonista

Özge Yağız și-a construit întreaga carieră în jurul personajului din Jurământul. Cu toate acestea, după doar două sezoane a renunțat la proiectul ce a făcut-o celebră. Se zvonește că l-ar fi înșelat pe Gökberk Demirci, actorul de care s-a despărțit cu doar o lună în urmă. Se spune că ar avea o relație cu Burak Berkay Akgül. În aceeași perioadă s-a vorbit și despre separarea lui Burak Berkay Akgül de partenera sa Hira Koyuncuoğlu.

În timp ce vedeta trebuie să mențină o responsabilitate uriașă în ceea ce privește noua serie, este nevoită să zvonurile despre trădare.

“Sunt fericită pentru noul proiect și le mulțumesc tuturor colegilor pentru că lucrez din toată inima. Am fost într-o relație. Ne-am despărțit acum o lună după ce am vorbit despre asta. Nu există nimeni în viața mea în acest moment. Îmi pare rău că sunt nevoită să aduc astfel de lămuriri din cauza unor lucruri ce se spun despre mine. Cer respect tuturor.”, a transmis vedeta.

Özge Yağız are așteptări mari de la serialul Safir

După finalizarea proiectului Adını Sen Koy, Özge Yağız și-a câștigat succesul în serialul Jurământul. După doar două sezoane, aceasta a decis că serialul Baba este ceea ce i se potrivește, așa că a luat decizia de a se implica în cadrul acestui proiect.

Citește și: Curiozități despre Emre Bey din Jumătatea mea mai bună cu Özge Yağız. Tot ce nu știai despre actorul turcesc

Özge Yağız s-a născut în Istanbul și a devenit o figură recunoscută pe micile ecrane între 2016 și 2020. Printre proiectele de succes se numără Sol Yanım, İçimizden Biri, Behzat Ç, Baba. Seria Safir reflectă atât frumusețea Cappadociei, dar și o poveste de iubire fără precedent. Surprizele se vor ține lanț, asta pentru că este vorba despre dragoste, pericol și răzbunare. İpek Tuzcuoğlu este actrița ce face parte din proiectul Safir, alături de Özge Yağız.

“Atmosfera acestui loc este mistică, oamenii care l-au vizitat deja au spus același lucru. Acest loc este deja deasupra lumii. Pe lângă atmosferă, orice muncă realizată aici își găsește propria culoare. Cred că va fi la fel pentru serialul nostru.”, a transmis vedeta.

În articolul

Potrivit faimoasei Özge Yağız, asemănarea cu noul său personaj este vizibilă. Ce spune îndrăgita vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x