Ozge Yagiz, solidară cu victimele cutremurului din Turcia. Cum se implică actrița din “Juământul”

Publicat pe 10.02.2023 la 12:09 Actualizat pe 10.02.2023 la 12:27

Cutremurul din Turcia este considerat cel mai sângeros cataclism din lume în ultimii peste zece ani. Bilanţul victimelor a crescut la peste 11.000 de morţi în Turcia şi Siria, relatează The Associated Press.

Ozge Yagiz

TV Happy/Profimedia

Suferinţele cresc în această regiune, afectată de peste un deceniu de Război Civil în Siria, care a pus milioane de oameni pe drumuri atât în Siria, cât şi în Turcia vecină. Era neclar câţi oameni se află prinşi sub cele câteva mii de clădiri surpate în timpul cutremurului de luni.

Multe dintre persoanele publice s-au avântat să ajute familiile afectate de tragedia imensă. Nu doar Demet Ozdemir este solidară cu victimele afectate de cutremurele din Turcia, ci și Ozge Yagiz, care a publicat o serie de imagini pe InstaStory făcând anunțuri că oamenii au mare nevoie de ajutor.

Ozge Yagiz trage un semnal de alarmă și cere ajutor comunității sale

Ozge Yagiz, actrița din Jurământul, a semnalat comunității sale necesitatea de a ajuta familiile afectate de dezastrul din Turcia și Siria. La aceste momente, oamenii sunt salvaţi în fiecare oră, au venit foarte multe echipe de salvare şi lucrurile avansează mult mai rapid, potrivit News.ro.

Situația este extrem de dificilă, mai bine de un milion de oameni au rămas fără locuință. În aceste clipe dramatice pentru cele două țări, celebritățile oferă o mână de ajutor postând anunțuri pe Instagram și încurajând oamenii să ofere o mână e ajutor alături de ele pentru a le da o șansă celor afectați de cataclism.

Printre aceste persoane si află și Ozge Yagiz, actrița din serialul "Jurământul", care de pune eforturi pentru a contribui în viața celor afectați.

Citește și: Burak Deniz, Kerem Bürsin, Bergüzar Korel și alți actori, reacții în mediul online după cutremurele din Turcia. Vedetele cer ajutorul tuturor în aceste momente

Cutremur în Turcia - Echipa de căutare-salvare a României a participat la scoaterea de sub dărâmături a unei femei

Echipa de căutare-salvare a României trimisă în Turcia a participat la scoaterea de sub dărâmăturile unei clădiri cu nouă etaje a unei femei, în vârstă de 55-60 de ani. Victima era conştientă şi a fost predată echipajelor medicale, anunţă IGSU.

Potrivit IGSU, la solicitarea expresă a autorităţilor turce, misiunile modului de căutare-salvare RO-USAR au continuat, inclusiv în afara sectorului repartizat echipei.

La ultima misiune alocată, echipa a identificat, în cursul serii de joi, prin căutare tehnică (senzori acustici), posibila prezenţă a unor supravieţuitori. Din spusele localnicilor, clădirea prăbuşită avea 9 etaje, potrivit News.ro.

”Timp de câteva ore, operaţiunile de salvare au fost continuate de structurile naţionale, cu sprijinul echipei RO-USAR. Astfel, în această dimineaţă, în jurul orei 04.00 (ora locală), echipa de căutare-salvare a României a sprijinit autorităţile locale pentru extragerea unui supravieţuitor (o femeie în vârstă de 55-60 ani, conştientă, cooperantă) din cadrul clădirii rezidenţiale prăbuşite. Persoana a fost predată echipajelor medicale”, a transmis sursa citată.

În articolul

Ozge Yagiz, solidară cu victimele cutremurului din Turcia. Cum se implică actrița din “Juământul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x