Özge Yağız vorbește într-un interviu recent despre cel mai nou serial. “Să lucrez cu doi parteneri este foarte diferit”

Publicat pe 11.01.2024 la 12:30 Actualizat pe 11.01.2024 la 12:29

Özge Yağız povestește într-un interviu recent despre proiectul Safir. Cum lucrează actrița cu cei doi colegi de platou.

Özge Yağız poartă părul desprins și are o pereche de ochelari pe cap

Özge Yağız vorbește într-un interviu recent despre cel mai nou serial

Instagram

Ozge Yagiz vorbește într-un interviu recent despre munca pe platourile de filmare în cadrul proiectului Safir. Aceasta are rolul principal Feraye și menționează că noul său proiect o ajută fără doar și poate pe plan profesional.

Özge Yağız vorbește într-un interviu recent despre cel mai nou serial

S-a aflat pe primele pagini ale publicațiilor din Turcia grație rolului principal din serialul Safir. Feraye este personajul care o aduce în prezent în fața fanilor. În cel mai recent interviu vorbește despre zilele petrecute în Cappadocia, pe platourile de filmare. Vedeta a reușit să atragă atenția tuturor cu cele mai noi declarații.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aș vrea să fug de unde am crescut și să mă întorc aici.”, a spus vedeta printre altele. Zodia Balanță, susține că are fără doar și poate caracteristicile acestui nativ și menționează care sunt acestea.

“Nimic nu ar trebui să fie prea mult, nimic nu ar trebui să fie prea puțin. Totul ar trebui să fie în balanță.” În ceea ce privește subiectul relațiilor, Ozge yagiz menționează faptul că este o persoană extrem de loială, „sunt dedicată pe termen lung.”

Citește și: Ozge Yagiz, în brațele lui İlhan Şen. Imaginea care a ajuns virală pe rețelele de socializare, dar mai apoi a fost scoasă

„Logica mea de obicei are și erori. Mă transform într-o idioată.”, a mai spus. Nu a uitat să lase și câteva păreri despre serialul Safir. Are 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. La fel ca și colegii săi de platou, susține că locul ales pentru filmări a fost într-adevăr un vis devenit realitate.

“Totul merge bine, lucrăm. Când mi-e dor de familia mea foarte mult, merg repede în Istanbul să-i vizitez. Cu cât îmbrățișăm mai mult locul ăsta, cu atât spun că vreau să mă întors.”, a spus vedeta.

Ce spune Ozge Yagiz despre proiectul Safir într-un interviu recent

A mărturisit că s-a îndrăgostit de personajul său încă de la început. Cu toate că a fost un proces, a reușit să-i ofere tot ceea ce a fost necesar până în prezent. Spune că personajul Feraye a venit și cu clișee, însă acestea s-au regăsit fără doar și poate în viața reală.

Citește și: Burak Berkay Akgül din serialul Safir vorbește despre rolul său, perspectiva în dragoste și aventura în meseria de actor. Ce a declarat

“Atunci când scenariul a ajuns la mine, m-am îndrăgostit de Feraye. Sunt total îndrăgostită. A fost un proces. Mă impresionează faptul că totul este real aici.”, a spus vedeta.

“Logica mea de obicei arată erori. Mă transform într-o idioată. Desigur, văd o diferență între a fi visător și a fi complet fără logică. Da, visez și îmi doresc aceste vise să devină realitate, dar la un moment dat emoțiile chiar au control. Sunt o persoană realistă. Sunt o persoană care poate face diferența între ceea ce se va întâmpla și ceea ce nu. Acționez cu sentimentele.”, a spus ea.

Susține că fiecare episod difuzat până în prezent a fost ca o transformare a personajului Feraye. Îndrăgostită de Yaman, însărcinată și cu toate emoțiile la un loc, toate acestea o ajută să se descopere pe sine și să-i lase pe fani să o vadă într-o altă lumină.

“Fiecare fază pe care am observat-o până acum a fost o transformare.”, a spus.

În articolul

Özge Yağız vorbește într-un interviu recent despre cel mai nou serial. “Să lucrez cu doi parteneri este foarte diferit”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x