Partenera lui Juan Soler a fost operată de cancer la gât. Paulina Mercado a apărut în mediul online la scurt timp după intervenție

Publicat pe 03.10.2024 la 10:34 Actualizat pe 03.10.2024 la 11:29

Paulina Mercado a apărut în mediul online și le-a mulțumit tuturor care au susținut-o. Prezentatoarea a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru extirparea unei tumori maligne din zona gâtului.

actori pe platourile de filmare

Partenera lui Juan Soler a fost operată de cancer la gât

Getty Images

După ce a fost diagnosticată cu o tumoră malignă în zona gâtului, Paulina Mercado a fost supusă unei operații de urgență. Pe data de 30 septembrie a avut loc intervenția. Pe 2 octombrie, partenera lui Juan Soler a împărtășit cu fanii din mediul online un filmuleț în care și-a informat fanii despre starea de sănătate. Cu toate că prezent probleme de vorbire, medicii i-au oferit șansa de a părăsi clinica pentru a se recupera în confortul casei în afara oricărui pericol.

Partenera lui Juan Soler a fost operată de cancer la gât

Prezentatoarea a dezvăluit că întreaga operație a fost un succes. Deși urmează o perioadă de recuperare, medicii i-au oferit vești excelente în ceea ce privește viitorul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vreau să vă spun că mă simt incredibil. Mă simt foarte bine, foarte mulțumită, super recunoscătoare cu voi, cu toți oamenii care mi-au oferit sprijin și iubire, super mulțumită de doctori, de Dumnezei. Ieri am ieșit din spital și azi sunt acasă.”, a spus ea, potrivit univision.com. Are peste 400 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până acum a publicat peste 3 mii de fotografii și filmulețe.

Citește și: Prezentatoarea TV Paulina Mercado urmează să fie operată din cauza diagnosticului grav primit de la medici. Cum a reacționat Juan Soler

“Vă spun că operația a fost un succes, a fost incredibil. Tumora era destul de mare, dar au scos-o pe toată. Nu mai am nimic în corp, nimic.”, a declarat aceasta cu vocea răgușită. Atât fanii cât și faimoșii i-au urat recuperare rapidă prin mesaje oferite pe rețelele sociale.

A subliniat faptul că est dornică să-și trăiască viața ca și până acum și să se bucure de fiecare moment alături de cei dragi. În acest sens, vedeta a punctat important prevenției.

“Sunt curată și ăsta este un real cadou, să pot să trăiesc și să vă împărtășesc asta. Cred că e important să prevenim, eu de exemplu eram foarte obosită, dar mă gândeam că este din alte cauze. Sper ca luni să fiu cu voi.”, a mai declarat Paulina Mercado, partenera lui Juan Soler.

Paulina Mercao și-a arătat rana de la gât în urma operației

În timpul transmisiunii, vedeta le-a arătat tuturor rana din zona gâtului în urma chirurgiei. Chiar dacă era acoperită de bangaje, a subliniat că tumora era destul de mare, dar păstrată ca într-o capsulă fără să afecteze alte zone.

Citește și: Paulina Mercado apare în mediul online la scurtă vreme de la extirparea tumorii cerebrale. Juan Soler i-a stat alături în permanență

Paulina Mercado i-a informat pe toți legat de boala sa în data de 30 septembrie în cadrul unui show TV. Prezentatoarea s-a arătat optimistă în ciuda veștilor. Inclusiv a mărturisit că a încercat să ofere situației o „semnificație frumoasă”.

“Sunt sigură că lucrurile se întâmplă cu un motiv. Nu mă întreb de ce, mă întreb cu ce sens și încerc să găsesc o semnificație frumoasă. Când o să pot să vorbesc, o să fiu aici să lupt.”, i-a asigurat pe toți. În ceea ce-l privește pe Juan Soler, acesta nu a oferit nicio declarație la momentul actual legat de starea de sănătate a parteneri sale. Cu toate acestea, o susține ca de fiecare dată. Nu este prima oară când i-a fost alături, astfel că demonstrează sentimentele sale puternice.

În articolul

Partenera lui Juan Soler a fost operată de cancer la gât. Paulina Mercado a apărut în mediul online la scurt timp după intervenție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2024. Gemenii trebuie să fie deschiși la ce e nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care ar putea plăti rate mai mici dacă BNR scade dobânda cheie. Reducerea diferă în funcție de credit
a1.ro
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
HelloTaste.ro
Gem de mere. Rețeta simplă a celui mai aromat gem
Catine
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
useit.ro
O cometă nemaivăzută din Epoca de Piatră vizitează iar Pământul în octombrie. Când poți admira fenomenul extrem de rar
as.ro
Motivul pentru care David Popovici continuă să refuze planul uriaş al lui Ion Ţiriac: „Am o misiune mult mai importantă!”
MediCOOL
Diabetul de tip 2 și prediabetul se pot asocia cu îmbătrânirea creierului. Ce spun studiile despre influența acestor factori
Spynews
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
DeParinti
Consumul de brânză de capră în sarcină: beneficii și contraindicații
MediCOOL
Medicamente interzise cu alcool. Ce se întâmplă dacă iei pastile și bei alcool
HelloTaste
Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat
x