Paulina Goto, în rolul Fannyei Lascurain, în telenovela „Inima mea e a ta”

Publicat pe 14.09.2020 la 14:59 Actualizat pe 14.09.2020 la 15:02

Paulina Goto, pe numele său complet Paulina Gómez Torres, este o actriță celebră, cântăreață și gazdă TV din Mexic.

https://www.instagram.com/paulinagoto/?hl=ro

Despre actriță

Paulina Goto, pe numele său complet Paulina Gómez Torres, este o actriță celebră, cântăreață și gazdă TV din Mexic.

Paulina s-a născut la data de 29 iulie 1990, în Monterrey, Nuevo León, México. Și-a făcut debutul în lumea actorie în anul 2010 prin telenovela „Niña de mi Corazón”, telenovelă care i-a adus de altfel și multă notorietate. De asemenea, a făcut parte din cunoscuta trupă pop „Emre 15”, din 2011 până în 2014.

Pe lângă pasiunile în domeniul artei, Paulina e foarte pricepută și la sporturi. În anul 2000 a câștigat titlul de „campioană națională” la gimnastică.

Anii 2010-2011 au fost foarte productivi pentru Gato și anii care au format-o cel mai mult ca artistă. Puțin după ce a fost distribuită în telenovela „Niña de mi Corazón”, s-a înscris la școala Centro de Educación Artística, convinsă fiind că asta își dorește să facă în continuare. În anul 2011, Paulina a făcut cunoștință pentru prima dată cu ceva mai intens decât un platou de filmare, o scenă de teatru. Pe 23 februarie participă în spectacolul „El Knack”, în rolul protagonistei.

Celebritatea și talentul Paulinei deveneau din ce în ce mai răsunătoare, motiv pentru care în anul 2012 primește rolul principal în telenovela „Miss XV”, ce urma să o consacreze, având un succes răsunător. Actrița a jucat alături de nume mari ale cinematografiei mexicane, precum Thalia, Adela Noriega, Eleazar Gomez. În 2013-2014 a primit doar roluri principale în filmele pentru care a dat casting, urmând să joace în „Mi Corazón Es Tuyo” în anul 2015, într-un rol secundar.

În anul 2016 face parte din distribuția filmului El diamante rojo, film marca Netflix. În anul 2019, Paulina primește primul său rol principal într-un film.

Pe plan muzica, Paulina Gato se descurcă la fel de bine, se află deja la al doilea album scos, continuând să suțină concerte naționale și internaționale.

Despre „Inima mea e a ta”

Ana Leal, este o femeie veselă și optimistă. Este fericită pentru că tocmai a primit îndatoririle pe care le are la casa ei, o mică proprietate pe care ea și cea mai bună prietenă a ei, Jennifer, au putut să o cumpere cu eforturi uriașe. Cu toate acestea, dezastrul o lovește și Ana pierde tot ce deține.

În același timp, îl întâlnim pe Fernando Lascurain, un om de afaceri renumit care își amintește cu tristețe prima aniversare a morții soției sale. Fernando este tatăl a șapte copii: Fanny, Nando, Alicia, Sebastián, gemenii Alex și Guille și mica Luz. Acești șapte „copii mici” au reușit să facă viața mizerabilă pentru zeci de bone care au mers pe lângă conacul Lascurain. Cu toate acestea, Fernando are nevoie obligatorie de o bonă care să aibă grijă de copiii săi.

Disperată de situația cumplită prin care trece, Ana pare obligată să-i ceară ajutor financiar lui Doroteo. El deține barul numit „Chicago”, un club de noapte pentru domni în care lucrează Ana și Jennifer. Cu toate acestea, el îi acordă un împrumut în schimbul ca Ana să semneze un contract care o obligă să cânte la bar în fiecare seară

Lipsa și necesitatea de a merge mai departe în viață o duc pe Ana să caute un al doilea loc de muncă. Lipsa de experiență și studiile sale neterminate complică procesul pentru a-și găsi un loc de muncă constant. Totuși, destinul i-a pregătit ceva ... Printr-o confuzie, Ana ajunge să meargă la Conacul Lascurain, subliniând că va găsi acolo tot ce a visat vreodată.

Nu rata telenovela “Inima mea e a ta”, din 14 septembrie, de luni până vineri, de la 16:30, doar pe Happy Channel!

Sursă: Wikipedia

Citește și: Polo Morín, chipeșul actor din noua telenovelă „Inima mea e a ta” Pablo Montero, actorul din "Inima mea e a ta", e un celebru cântăreț

În articolul

Paulina Goto, în rolul Fannyei Lascurain, în telenovela „Inima mea e a ta”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • ieri la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • ieri la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune
Happy People • pe 26.11 la 12:27
Dorian Popa va transmite live, pe a1.ro, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!
Happy People • pe 26.11 la 12:18
Ana Martín e una dintre cele mai iubite vedete din telenovele. Cum arată acum "mama lui Rubi", la 74 de ani