Polo Morín, chipeșul actor din noua telenovelă „Inima mea e a ta”

Publicat pe 11.09.2020 la 14:22 Actualizat pe 11.09.2020 la 14:26

Polo Morín, pe numele său complet Leopoldo Morín Garza, s-a născut pe data de 3 noiembrie 1990, în Celaya, Guanajuato, Mexico. Acesta este acort de serial și film, dar activează și în domeniul modelingului.

Profimedia

Despre actor

Polo Morín, pe numele său complet Leopoldo Morín Garza, s-a născut pe data de 3 noiembrie 1990, în Celaya, Guanajuato, Mexico. Acesta este acort de serial și film, dar activează și în domeniul modelingului.

Polo a studiat economia și afacerile la Universidad Anáhuac. S-a pregătit ca actor în CasAzul, Casa del Diezmo și în unele ateliere din Universitatea Anáhuac. Pentru început Morin a făcut cunoștință cu lumea glamuroasă a reflectoarelor prin intermediul prezentărilor de modă. Însă, în anul 2010 Pablo și-a făcut debutul în cinematografie prin serialul „La rosa de Guadalupe”. În 2011 a mai avut o apariție ca în serialul "Cuidar el amor", urmând să câștige un an mai târziu la Bravo Awards 2012, premiul pentru “cea mai bună performanță”.

Anii ce au urmat după câștigarea premiului și obținerea notorietății au fost unii plini pentru tânărul actor. Perioada 2012-2016 i-a adus lui Pablo numeroase roluri, secundare și principale, în celebre producții mexicane, precum: “Último año”, „Como dice el dicho”, „Gossip Girl: Acapulco”, „Mi corazón es tuyo”, „Sueño de amor”, “El Bienamado”.

În anul 2015 a câștigat un alt premiu pentru „Actorul preferat” la decernarea premiilor Kids Choice Awards México, premiu primit în cadrul serialului „Mi corazón es tuyo”.

Despre „Inima mea e a ta”

Ana Leal, este o femeie veselă și optimistă. Este fericită pentru că tocmai a primit îndatoririle pe care le are la casa ei, o mică proprietate pe care ea și cea mai bună prietenă a ei, Jennifer, au putut să o cumpere cu eforturi uriașe. Cu toate acestea, dezastrul o lovește și Ana pierde tot ce deține.

În același timp, îl întâlnim pe Fernando Lascurain, un om de afaceri renumit care își amintește cu tristețe prima aniversare a morții soției sale. Fernando este tatăl a șapte copii: Fanny, Nando, Alicia, Sebastián, gemenii Alex și Guille și mica Luz. Acești șapte „copii mici” au reușit să facă viața mizerabilă pentru zeci de bone care au mers pe lângă conacul Lascurain. Cu toate acestea, Fernando are nevoie obligatorie de o bonă care să aibă grijă de copiii săi.

Disperată de situația cumplită prin care trece, Ana pare obligată să-i ceară ajutor financiar lui Doroteo. El deține barul numit „Chicago”, un club de noapte pentru domni în care lucrează Ana și Jennifer. Cu toate acestea, el îi acordă un împrumut în schimbul ca Ana să semneze un contract care o obligă să cânte la bar în fiecare seară

Lipsa și necesitatea de a merge mai departe în viață o duc pe Ana să caute un al doilea loc de muncă. Lipsa de experiență și studiile sale neterminate complică procesul pentru a-și găsi un loc de muncă constant. Totuși, destinul i-a pregătit ceva ... Printr-o confuzie, Ana ajunge să meargă la Conacul Lascurain, subliniând că va găsi acolo tot ce a visat vreodată.

Nu rata telenovela “Inima mea e a ta”, din 14 septembrie, de luni până vineri, de la 16:30, doar pe Happy Channel!

Sursă: wikipedia

Citește și: Pablo Montero, actorul din "Inima mea e a ta", e un celebru cântăreț Silvia Navarro, actrița din rolul Anei din telenovela “Inima mea e a ta”

În articolul

Polo Morín, chipeșul actor din noua telenovelă „Inima mea e a ta”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Relaţie • ieri la 16:24
4 lucruri pe care femeile le detestă la bărbați
Happy People • ieri la 14:19
În exclusivitate: Orfanii unei Națiuni, serialul fenomen, a fost bine primit de publicul din România
Happy People • ieri la 13:00
Cum arată Sherlyn la trei luni după naștere. Proaspăta mămică a slăbit foarte mult. Care este secretul actriței| Foto
Happy People • ieri la 12:30
Gabriel Soto, detalii picante din relația cu Irina Baeva. Adevărul despre despărțirea dintre cei doi
Happy People • ieri la 11:50
Ce a dezvăluit Antonia Banderas despre perioada în care a fost diagnosticat cu COVID-19
Happy People • pe 29.09 la 17:13
Ce mai face și cum arată acum Belinda