Laura Zapata și Thalía se află în centrul unui nou scandal. Antagonista telenovelelor spune că sora sa nu a contribuit financiar la înmormântarea bunicii lor

Publicat pe 25.07.2022 la 11:31 Actualizat pe 25.07.2022 la 12:18

Laura Zapata și Thalía se află în centrul unui nou scandal. Antagonista telenovelelor spune că sora sa nu a contribuit financiar la înmormântarea bunicii lor.

Laura Zapata poartă o bluză cu mânecă lungă și zâmbește

Laura Zapata. 14 iulie 2015

Profimedia Images

Laura Zapata și Thalía se află în centrul unui nou scandal după înmormântarea bunicii lor, Eva Mange. Se pare că protagonista din “Marimar” nu a contribuit financiar în cadrul procesului. Cu toate acestea, antagonista telenovelelor este gata să stea de vorbă cu sora a pentru a-și rezolva problemele.

Laura Zapata și Thalía se află în centrul unui nou scandal

Într-un nou scandal, Laura Zapata a dezvăluit faptul că Thalía nu s-a interesat de înmormântarea bunicii sale și nici de cheltuielile aferente. Antagonista telenovelelor a subliniat faptul că va sta de vorba cu sora sa atunci când va avea timpul necesar. Aceasta a vorbit despre sentimentele care o încearcă în prezent după moartea bunicii ale și despre ajutorul mult așteptat din partea Thalíei care nu a mai venit.

Laura Zapata s-a ocupat de toate cheltuielile necesare pentru înmormântare, însă artista nu a pus nicio întrebare legată de acest aspect. Pe 21 iulie 2022, Laura Zapata a dezvăluit fanilor adevăratele momente dificile după moartea bunicii Eva Mange pe 24 iunie 2022 la vârsta de 104 ani. După o lună de la tragedie, celebra actriță vorbește din nou despre certurile pe care le are cu sora sa mai mică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Când o să am timp o să-i spun ce am cheltuit și o s-o întreb dacă vrea să coopereze. Eu am fost tot timpul cu bunica mea și eu a trebuit să scot portofelul ca să plătesc.”, a mărturisit Laura Zapata. Aceasta spune că toate conversațiile alături de Thalía sunt întotdeauna scurte și la obiect, dar și la fel de rare. De-a lungul timpului, aceasta a dezvăluit faptul că interpreta piesei “No me ensenaste” a ținut să o ajute pe bunica sa din punct de vedere financiar. În ziua morții regretatei bunicii, cele două actrițe au trimis un mesaj emoționant în mediul online.

Citește și: Luca Palomo este copia fidelă a lui Eduardo Palomo. Cum arată fiul de 21 ani al regretatului actor

“Bunica mea, vreau să sărbătoresc trecerea ta prin viață. Ai fost putere până în ultimele zile ale vieții tale. Un titan de neclintit, un gladiator, un pretorian care a luptat pentru a fi pe picioarele sale până în ultimele ore ale vieții.”, a scris Thalía în amintirea bunicii sale.

Thalía și Laura Zapata și-au transmis mesajele de ADIO în mediul online

Ernestica, Gabriela și Federica Sodi, surorile celor două actrițe, nu au asistat în cadrul funeraliilor și nici nu au transmis mesaje cu privire la acest subiect în mediul online. Surorile sunt despărțite deja de ceva timp, situație ce a început după ce Laura Zapata și Ernestina Sodi au fost răpite împreună. Laura Zapata și-a luat rămas bun de la bunica sa împreună cu fiul său Patricio și o nepoată ce a ținut să asiste la ceremonia de ADIO.

Citește și: Imagini surprinzătoare cu Fiona Palomo, fiica lui Eduardo Palomo. Cât de mult seamănă tânăra actriță cu celebrul ei tată

“Au fost strănepoții și cine a mai trebuit. Lumea care a trebuit să fie și lumea care este. Ce bine că nu au venit și oricum nu le-a interesat, dar bunica mea trebuia să fie iubită, îngrijită, protejată.”, a mai spus Laura Zapata, potrivit Univision.com. Pe data de 24 iunie, Thalía și Laura Zapata au dezvăluit public moartea bunicii lor.

Laura Zapata a transmis și ea câteva cuvinte în mediul online: “A fost o onoare să fiu alături de minunata mea bunică în această tranziție spre lumină. Bunicii nu ar trebui să plece niciodată. Acum va fi cu noi în altă variantă, dar niciodată nu ne va părăsi.”, a scris.

În articolul

Laura Zapata și Thalía se află în centrul unui nou scandal. Antagonista telenovelelor spune că sora sa nu a contribuit financiar la înmormântarea bunicii lor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x