Pentru Doğukan Güngör rolul din Șerbet de afine a fost ca un câștig la loterie. Ce spune actorul

Publicat pe 25.02.2024 la 12:30 Actualizat pe 25.02.2024 la 12:24

Doğukan Güngör, unul dintre protagoniștii seriei Șerbet de afine a vorbit recent despre personajul său Fatih și evoluția pe care a avut-o odată cu producția turcească. Cum s-a schimbat totul.

Doğukan Güngör poartă ochelari de soare și o cămașă albă

Doğukan Güngör a vorbit într-un interviu recent despre rolul Fatih din Șerbet de afine

Instagram

Doğukan Güngör joacă rolul principal în serialul Șerbet de affine, unul dintre serialele fenomen ale Turciei. A vorbit recent cu jurnalista Șeyda Odabaș de la una dintre cunoscutele publicații din Turcia și a oferit câteva detalii interesante despre personajul său.

Pentru Doğukan Güngör, rolul din Șerbet de afine a fost ca un câștig la loterie

Evaluând reacțiile pe care le-a primit de-a lungul timpului din partea fanilor și privindu-și dintr-o altă perspectivă propriul personaj, Doğukan Güngör a povestit o amintire clară despre Fatih.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Femeile mă opresc pe stradă și îmi spun “Fiul meu, să nu separi bebelușul de mama sa”. Primul sezon a fost cu adevărat un succes din toate punctele de vedere. Același lucru se poate observa în ceea ce privește și cel de-al doilea sezon. Conform propriilor declarații ale actorului, acesta a rămas impresionat de ultima scenă petrecută în serial, spune el pentru că Fatih a fost prins între “disperare, regret și vină”.

Citește și: Sıla Türkoğlu se remarcă în serialul Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti. Reușește să-și aducă personajul la valoarea dorită

În ceea ce privește cel de-al doilea sezon, Doğukan Güngör a prezis alături de echipa din Șerbet de afine că va întâlni un alt Fatih mult mai schimbat. “Îndrăgostit de soția sa, nu vrea să o piardă și a devenit proaspăt tătic”. După cum spune chiar el, “rolul este dificil pentru că are contradicțiile sale, vrea să-și aducă familia alături, dar în același timp o supără”. Actorul a vorbit și despre reacțiile pe care le are din partea fanilor, atât în mediul online cât și în viața de zi cu zi.

“Este un Fatih mult mai impulsiv în acest sezon. În mintea lui, orice drum către succes este cel corect. Face lucruri inacceptabile pentru a restabili ordinea în casă. Audiența reacționează în fața lui Fatih atunci când acesta dorește să separe mama de bebeluș. S-a vorbit mult pe rețelele sociale.”, a spus acesta.

Ce spune Doğukan Güngör despre personajul Faith din Șerbet de afine

Cu toate că rolul său este unul dificil, Doğukan Güngör spune că nu ar aproba în viața reală niciunul dintre comportamentele lui Fatih.

“Fatih este un personaj foarte diferit de mine. Încerc să înțeleg personajul pentru a intra în pielea lui. Îmi place să joc personaje care sunt bolnave în acest sens, oricum.”, a declarat actorul. Nu vede nicio situație dificilă în timpul filmărilor, situațiile fiind unele propice dezvoltării seriei.

Citește și: Sıla Türkoğlu, Alp Navruz și Afra Saraçoğlu au luat cina împreună. Actorii au publicat o imagine care a stârnit interes în mediul online

“Le mulțumesc tuturor pentru că ne împărtășesc povestea și nu ne lasă la greu. Vom continua să filmăm și să se bucure cu toții. Toată lumea a muncit foarte greu pentru asta.”, a spus actorul. Nu a uitat să puncteze situațiile din viața reală în ceea ce privește dragostea și a menționat că “adevărul se schimbă în fiecare zi, câteodată ieși din zona de logică. Câteodată este ca o floare care răsare din ciment. Din fericire, avem emoții și sentimente. Este cel mai bine să trăim așa cum dorim și să fim în prezent.”

Spune că audiența sporește întotdeauna motivația actorilor pentru a oferi tot ce este mai bun pe platourile de filmare și că în viitor vor exista episoade tot mai bune, arată haberturk.com.

În articolul

Pentru Doğukan Güngör rolul din Șerbet de afine a fost ca un câștig la loterie. Ce spune actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x