Pınar Deniz și Kaan Yıldırım se căsătoresc. Cei doi au anunțat data nunții

Publicat pe 30.08.2024 la 17:10 Actualizat pe 30.08.2024 la 18:02

Faimoșii Pınar Deniz și Kaan Yıldırım urmează să-și unească destinele. Cei doi au anunțat data nunții, iar fanii se pare că sunt extrem de nerăbdători.

actriță zâmbește

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım se căsătoresc

Instagram

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Cei doi nu s-au sfiit niciodată să arate poze ale fericirii lor în mediul online.

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım se căsătoresc

Deși s-a zvonit că urmau să își unească destinele în vara anului 2024, iată că lucrurile s-au schimbat un pic. Totuși, au anunțat data nunții și fanii așteaptă cu nerăbdare imaginile de la marele eveniment, arată ntv.com.tr. La mijlocul lunii septembrie aceștia se căsătoresc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au anulat nunta de două ori. Inițial, urmau să se căsătorească pe data de 6 august 2023, apoi în vara anului 2024 și acum toți sunt nerăbdători să o vadă pe actriță în rochia de mireasă.

Motivul pentru amânare a fost unul simplu. Se pare că îndrăgostiții și-au dorit să aibă casa visurilor înainte de a concepe orice alt plan în acest sens. Pınar Deniz și Kaan Yıldırım se pregătesc deja de ceva vreme pentru acest eveniment. Pe faimoasa Pınar Deniz fanii o cunosc din seriale precum Love 101 din 2020, dar și Doom of love în 2022. Au mai fost producții precum Actress în 2023, dar și Family secrets în 2021.

Citește și: Pınar Deniz spune că nu este o fană a serialelor de acțiune. Ce a mai punctat vedeta despre obiceiurile sale

Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt în colaborare cu un brand renumit de șampoane. Născută în 1993, aceasta nu a mai fost căsătorită până acum.

În ceea ce îl privește pe Kaan Yıldırım, acesta are 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Acesta a mai fost căsătorit în trecut cu actrița Ezgi Eyüboğlu între 2016 și 2019.

Pınar Deniz, un adevărat succes în seria Yargi

Producția a fost nominalizată în cadrul International Emmy Awards 2023 și a devenit un adevărat fenomen. Serialul a reușit să captiveze publicul încă de la început. Pınar Deniz joacă rolul Ceylin, avocat impetuos și inteligent.

Alături de ea în rol principal îl avem pe Kaan Urgancıoğlu, un actor turc în vârstă de 43 de ani. Despre acesta putem spune că a mai jucat în producții precum Bittersoet în 2015, dar și In good hands în 2022.

Citește și: Pınar Deniz, imagini rare cu iubitul ei. Cu ce actor celebru se iubește actrița din "Judecătorul"

Chiar dacă Ceylin nu este un personaj ușor de interpretat, se pare că Pınar Deniz reușește să îl aducă la suprafață și să îl prezinte fanilor așa cum își dorește. Un avocat care trece prin situații delicate și psihologice. De asemenea, este expusă diferite traume. Pe cât de neînfricată este Ceylin, în cele din urmă are de dus lupte foarte mari.

Pınar Deniz a fost nevoită să treacă prin situații extrem de dificile în vederea pregătirii personajului. A luat în continuare lecții pentru a avea o exprimare facială mult mai bună, pentru a-și schimba tonul vocii și a vedea cum se poate mula în stilul personajului său. În ciuda dificultăților pe care le-a avut, a putut în cele din urmă să livreze personajul dorit.

În articolul

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım se căsătoresc. Cei doi au anunțat data nunții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x