Curiozități despre Emre Bey din Jumătatea mea mai bună cu Özge Yağız. Tot ce nu știai despre actorul turc

Publicat pe 14.09.2023 la 14:36 Actualizat pe 14.09.2023 la 15:20

Află detalii despre Emre Bey din Jumătatea mea mai bună. Tot ce nu știai despre actorul turc regăsești în articolul de mai jos.

Emre Bey poartă un tricou gri

Curiozități despre Emre Bey din Jumătatea mea mai bună cu Özge Yağız

Happy Channel

Emre Bey face parte din distribuția serialului Jumătatea mea mai bună cu Özge Yağız. Este cunoscută pentru roluri în seriale ca “Ține-mă de mână” și Cântec din Balcani ( Balkan Ninnisi ). Familia din partea tatălui a imigrat din Iugoslavia. Este născut în 1997 și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual.

Curiozități despre Emre Bey din Jumătatea mea mai bună cu Özge Yağız

Se numără printre actorii care vor juca în serialul Osman Întemeietorul cu Burak Ozcivit. Printre vedetele care se vor reuni pe platourile de filmare se numără Leya Kırşan, Altan Gördüm, Emre Dinler, Faruk Aran, Sevil Akı, Belgin Şimşek. Noile personaje vor apărea într-un alt sezon al unuia dintre cele mai urmărite seriale din Turcia la momentul actual.

Urmărește Jumătatea mea mai bună, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut pe 28 februarie 1997, și-a început cariera de actor în 2015 cu un rol în serialul Aşk Zamanı în timp ce și-a continuat studiile. A urmat în 2016 un alt serial, iar ultimul său proiect din Jumătatea mea mai bună i-a adus recunoaștere internațională. Este într-o relație cu actrița Buse Meral pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale seriei Vermem Seni Ellere. A practicat fotbal de performanță, însă în cele din urmă s-a dedicat actoriei.

Citește și: Ozge Gurel, din nou în atenția publicului. Cum s-a afișa actrița și ce i-a surprins pe fani

“Mă simt fericit când mă privesc în oglindă. Prioritatea mea este actoria înaintea aparențelor fizice. De aceea încerc constant să mă perfecționez. Vorbesc despre mine care am încercat să îmi promovez cariera încă din 2015 și am încercat să o construiesc pas cu pas.”, a declarat actorul. A vorbit despre proiectul Vermem Seni Ellere și cum a reușit să joace alături de actori de renume.

“Mehmet este puțin diferit față de personajele pe care le-am jucat în trecut. Ăsta a fost unul dintre factorii care m-au ajutat. Apoi, faptul că producătorii m-au ales pentru acest rol a fost un alt factor pentru mine. Când am citit acest sincer și călduros scenariu și am văzut echipa, m-am gândit că ar trebui să fiu parte din proiect.”, a spus acesta.

Cum își petrece timpul liber actorul din Jumătatea mea mai bună

Emre Bay are peste 800 de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Spune că timpul liber și-l petrece de cele mai multe ori la malul mării, atunci când îi permite anotimpul călduros. Urmează apoi rutina de fiecare zi ce include sport, odihnă, citit și altele.

Citește și: Cine este Tolga Mendi, protagonistul din Jumătatea mea mai bună cu Özge Yağız. Află detalii despre îndrăgitul actor

Joacă pe platourile de filmare cu partenera din viața reală și spune că ceea ce se întâmplă pe micile ecrane este similar cu ceea ce se vede în serial.

“Este foarte ușor de lucrat cu ea și se adaptează foarte ușor. Ne oferim complimente unul altuia atunci când este nevoie. De asemenea, lasă-mă să ofer un răspuns adițional. Relația noastră în viața privată este similară cu cea din serial.”, a declarat actorul, arată sabah.com.tr. Cu toate că este un actor faimos, recunoaște că viața nu i s-a schimbat complet de când este recunoscut prin intermediul personajelor interpretate. Cu toate că e complimentat deseori pentru stilul personal, recunoaște că nu se consideră o persoană frumoasă.

În articolul

Curiozități despre Emre Bey din Jumătatea mea mai bună cu Özge Yağız. Tot ce nu știai despre actorul turc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x