Prima reacție a lui Kerem Bürsin despre presupusa idilă cu o cântăreață celebră. Actorul a rupt tăcerea

Publicat pe 04.08.2024 la 19:23 Actualizat pe 04.08.2024 la 19:15

S-a zvonit că Kerem Bürsin trăiește o poveste de dragoste cu Hadise. Acesta a vorbit prima dată despre presupusa lor relație.

S-a zvonit că Kerem Bürsin trăiește o poveste de dragoste cu Hadise. Acesta a vorbit prima dată despre presupusa lor relație.

Profimediaimages.ro

Actorul Kerem Bürsin a rupt tăcerea după ce s-a scris că formează un cuplu cu o cântăreață cunoscută.

Citește și: Hande Erçel și-a reluat studiile la 30 de ani. De ce renunțase actrița la facultate

Ce spune Kerem Bürsin despre presupusa idilă cu Hadise. Actorul a rupt tăcerea după zvonurile despre viața sa amoroasă

Actorul Kerem Bürsin și-a petrecut weekendul la un eveniment organizat de o revistă din Bodrum. Cântăreața Hadise a fost și el acolo. Apropierea celor doi a atras atenția.

Kerem Bürsin și Hadise, care glumeau adesea și râdeau, au coborât pe plaja hotelului unde stăteau cu prietenii lor. Au stat de vorbă și au cântat cântece pe plajă până dimineața. De aici au pornit zvonurile că tinerii trăiesc o poveste de dragoste.

Bürsin, care a revenit în Istanbul, după ce a participat la evenimentul din Bodrum, a vorbit despre acuzațiile de dragoste. Potrivit NTV, starul a negat: „Suntem prieteni buni. Asta e tot", a spus el.

Kerem Bürsin a discutat și despre afirmația conform cărora ar fi fost iubiți înainte: „Nu a existat niciodată așa ceva. A fost ceva inventat", a spus el.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz, apariție impecabilă într-o rochie lungă și mulată, cu corset transparent. Actrița a întors toate privirile

În ce producții a jucat Kerem Bürsin

Kerem Bursin s-a născut pe 4 iunie 1987, la Istanbul, în Turcia. Bursin a trăit în 7 țări diferite.

După ani de viață de expat, el și familia sa s-au stabilit în Sugar Land, Texas. În timp ce se afla în liceul din Texas, a dezvoltat un interes pentru actorie.

Într-o piesă de teatru pe care a jucat-o în ultimul an de liceu a fost recunoscut și a câștigat multe premii, inclusiv cel mai bun actor din statul Texas.

Ulterior, Bursin a urmat cursurile Colegiului Emerson din Boston, unde s-a specializat în marketing, cu accent pe relații publice. Cu toate acestea, asumându-și în mod constant roluri jucând în numeroase filme și piese studențești, a câștigat atenția în campus ca actor.

A început să își concentreze studiile pe actorie și a terminat ultimul semestru de facultate în Los Angeles, ceea ce l-a determinat să rămână acolo.

Primul rol al lui Bursin la televiziune a fost în Sharktopus (2010) al lui Roger Corman, apoi, în 2012, a jucat într-un alt film al lui Corman: Palace of the Damned (2013).

Citește și: Juan Soler, de nerecunoscut în cea mai recentă filmare. Actorul pare că a slăbit și e foarte schimbat la 58 de ani

După ce a petrecut câțiva ani în Los Angeles, Bursin a decis să se mute temporar în orașul său natal, Istanbul, Turcia.

După câteva luni de la mutare, cariera sa în Turcia avea să ia avânt, obținând rolul principal în serialul de televiziune Waiting for the Sun (2013) al regizorului Altan Dönmez și al D-Production, care avea să devină un fenomen în mai multe țări.

Publicul turc avea să-l întâlnească pentru prima dată pe Bursin odată cu interpretarea lui Kerem Sayer, un tânăr rebel de 18 ani din liceu. În scurt timp, Bursin a cucerit publicul, rolul aducându-i mai multe premii, contracte comerciale și recunoaștere în toate regiunile din Europa de Est, Turcia și Orientul Mijlociu.

În articolul

Prima reacție a lui Kerem Bürsin despre presupusa idilă cu o cântăreață celebră. Actorul a rupt tăcerea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x