Primele două episoade din serialul “O poveste cu zâne” se văd pe 27 mai, de la 23.45, pe Happy și AntenaPLAY. Următoarele episoade se văd online, pe AntenaPLAY

Publicat pe 27.05.2023 la 19:06 Actualizat pe 27.05.2023 la 20:06

Primele două episoade din serialul “O poveste cu zâne” se vede pe 27 mai, de la 23.45, pe Happy Channel și AntenaPLAY. Fanii producției turcești vor putea urmări celelalte episoade din “O poveste cu zâne” în AntenaPLAY. Din 3 iunie, abonații AntenaPLAY se vor bucura în fiecare sâmbătă de un episod nou din serialul lor preferat.

Alina Boz poartă un sacou alb și zâmbește

Alina Boz joacă rolul de protagonistă în seria "O poveste cu zâne"

Happy Channel

Fanii producțiilor turcești au de acum un motiv în plus de bucurie. Primele două episoade din super-serialul “O poveste cu zâne” vor fi difuzate pe Happy Channel și AntenaPLAY, sâmbătă, 27 mai, de la ora 23.45. Ulterior, producția-fenomen va putea fi urmărită DOAR în AntenaPLAY, unde se va putea viziona în fiecare sâmbătă un episod nou, începând cu 3 iunie.

Primele două episoade din serialul “O poveste cu zâne” se vede pe 27 mai, de la 23.45, pe Happy și AntenaPLAY

Serialul “O poveste cu zâne” aduce în atenția fanilor actori turci de excepție. Printre aceștia se numără faimoasa Alina Boz care a făcut parte și din distribuția “Furtună pe Bosfor”. Producția turcească se așteaptă a fi un succes, fiind o dramă romantică lansată în 2022 cu numele original “Bir Peri Masali”. A câștigat popularitate imediat după lansare și a primit recenzii foarte bune din partea publicului. Regizat de Cagil Bocut și Merve Colak, îi are ca protagoniști pe Alina Boz și Taro Emir Tekin.

Din distribuție mai fac parte actorii: Hazal Filiz Küçükköse, Mustafa Mert Koç, Nazan Kesal, Tülin Ece. “O poveste cu zâne” spune povestea lui Zeynep, o tânără care provine dintr-o familie săracă ce nu a putut să studieze din cauza lipsei finanțelor. Aceasta tinde să-și schimbe viața și își câștigă existența lucrând ca bonă pentru o familie dintr-o clasă superioară.

Totul se schimbă atunci când Zeynep este surprinsă de partenerul său cu ocazia zilei de naștere. Acesta închiriază o mașină modestă, cu toate că planu său era altul. Cei doi descoperă în interiorul vehiculului o geantă plină cu bani pe care tânăra dorește să îi însușească. Crezând mereu că lucrurile nu au funcționat în viața sa din cauza lipsei banilor, aceasta ajunge să trăiască într-un final în lumea din înalta societate. Cheltuie banii pe care i-a găsit, își cumpără accesorii și haine luxoase și începe să frecventeze locurile pe care și bogații le au în vedere.

Descoperă cum se schimbă viața personajului din serialul turcesc O poveste cu zâne în episoadele disponibile începând din 27 mai, în AntenaPLAY!

Cine este Alina Boz, vedeta care joacă rolul de protagonistă în serialul „O poveste cu zâne”

Alina Boz s-a născut pe 14 iunie 1998 în Moscova, Rusia. Este recunoscută pentru serialele “Ține-mă de mână” și “Furtună pe Bosfor”, producții care au fost difuzate pe Happy Channel. Tatăl său este turc, iar mama rusoaică. Avea 7 ani când familia s-a mutat din Rusia în Turcia. Vorbește fluent turcă, engleză și rusă. A studiat dans și teatru în perioada școlii.

Înainte de a deveni o actriță renumită în lumea întreagă, a apărut în nenumărate reclame. Și-a început cariera la vârsta de 15 ani în serialul Cesur Hemşire cu rolul Canan. În 2014 a lucrat alături de maestra Nurgül Yeşilçay în serialul “Furtună pe Bosfor”, acolo unde a jucat personajul Hazal. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Primele două episoade din serialul “O poveste cu zâne” se văd pe 27 mai, de la 23.45, pe Happy și AntenaPLAY. Următoarele episoade se văd online, pe AntenaPLAY

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x