Primul concert RBD din Brazilia în cadrul turneului Soy Rebelde. Artiștii au purtat ținute în culori stridente și au transmis mesaje în portugheză

Publicat pe 10.11.2023 la 13:30 Actualizat pe 10.11.2023 la 14:13

A avut loc primul concert din cadrul turneului Soy Rebelde în Brazilia. Artiștii RBD au purtat ținute stridente și au publicat fotografii în mediul online.

Anahi poartă un top scurt și o fustă neagră

Primul concert RBD din Brazilia în cadrul turneului Soy Rebelde

Getty Images

Faimoasa formație RBD și-a încântat fanii cu primul concert din Brazilia. Acesta a avut o durată mai mare de două ore și a fost un show unic. Artiștii au purtat ținute stridente în culorile specifice țării și ca de obicei au avut parte de strigăte la scenă deschisă.

Primul concert RBD din Brazilia în cadrul turneului Soy Rebelde

A avut loc primul concert în Brazilia din cadrul turneului Soy Rebelde Tour. Show-ul a avut loc la Nilton Santos Stadium, însă temperatura i-a îngrijorat pe fanii prezenți. În mijlocul reprezentației, aceștia au avut câteva specificații în acest sens pentru faimoasa Anahi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“15 ani, Brazilia! Un vis devenit realitate. Nu ați încetat să visați și aici sunteți.”, a spus Dulce Maria în timp ce cânta melodia Tras de Mi, cea care a și deschis spectacolul. Maite Perroni, Anahi, Christian Chavez, Christopher Uckermann și Dulce Maria au ținut să interpreteze un întreg repertoriu ce a durat mai mult de două ore.

Când a venit momentul ca faimosul Christian Chavez să interpreteze melodia I wanna be the rain, acesta a arborat steagul LGBTQIA+, dar a vorbit și despre orientarea sa sexuală.

Citește și: Dulce Maria apare pe coperta unei reviste importante în Brazilia. Ce imagini a publicat artista

“Fiți cine sunteți. Nimic nu este interzis, nimic nu este păcat. Cine are problemă cu asta, să fie sănătos.”, a transmis artistul. La doar câteva minute după acest moment, artiștii au interpretat piesa “Siempre he estado aqui” și au purtat costume în culori vibrante pentru a-i încânta pe fanii din Brazilia. De fapt, ținutele au fost punctul forte pentru artiști, asta pentru că au schimbat mai mult de 10 modele în acest sens.

S-au adăugat steagul purtat de Christian Chavez, tricoul lui Christopher Uckermann cu “I love Brazil” și rochia purtată de Dulce Maria care a avut pietre prețioase de culoare galbenă cu o pelerină în culorile Braziliei. Fanii au fost de-a dreptul încântați de hit-urile Salvame, Nuestro Amor și bineînțeles Rebelde, arată f5.folha.uol.com.br.

Artiștii RBD au transmis mesaje în portugheză și au purtat culori vibrante

Grupul mexican RBD are un total de 8 reprezentații în Brazilia. Primul concert a avut loc pe data de 9 noiembrie 2023 în Rio de Janeiro pe stadionul Nilton Santos. Cel de-al doilea concert va avea loc pe 10 noiembrie în Rio de Janeiro, apoi va urma São Paulo, acolo unde vor avea loc 6 reprezentații.

Citește și: Maite Perroni, premiu pentru eforturile sale! Distincția primită în urma succesului pe care l-a avut cu serialul fascinant în care a interpretat trei personaje simultan

Sunt împărțite astfel: două la Morumbi Stadium pe 12 și 13 noiembrie și 4 la Allian Parque, pe 16, 17, 18 și 19 noiembrie. Format din Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Uckermann, grupul RBD a revenit pe scenă după 15 ani de absență. Singurul care lipsește este Alfonso Herrera, cel care a declarat că se va ocupa de cariera de actor și nu-și mai dorește să revină pe scenă ca și cântăreț . Cu toate acestea, energia grupului nu a fost afectată de acest lucru și toate planurile au continuat în aceeași măsură. Primul concert din Brazilia a început la ora 8.47 cu hitul Tras de mi.

“Sunteți pregătiți sa dansați, sunteți pregătiți să vă distrați? Bine ați revenit la Elite Way School”, a spus cântărețul în portugheză.

În articolul

Primul concert RBD din Brazilia în cadrul turneului Soy Rebelde. Artiștii au purtat ținute în culori stridente și au transmis mesaje în portugheză

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x