Primul episod al seriei Safir cu Özge Yağız în rol principal a avut premiera pe 4 septembrie în Turcia. Cum au reacționat fanii

Publicat pe 05.09.2023 la 12:38 Actualizat pe 05.09.2023 la 13:34

Özge Yağız revine în Turcia cu un nou proiect profesional. Serialul a avut premiera pe 4 septembrie și fanii așteaptă nerăbdători o continuare.

Özge Yağız poartă o bluză neagră cu buline albe și are părul desprins, coafat pe spate

Primul episod al seriei Safir cu Özge Yağız în rol principal a avut premiera pe 4 septembrie în Turcia

Happy Channel

Primele imagini din serialul Safir au reușit să atragă atenția publicului. Premiera a avut loc pe data de 4 septembrie în Turcia și vine ca o poveste de dragoste și răzbunare. İlhan Şen și Özge Yağız joacă împreună în rolurile de protagoniști.

Primul episod al seriei Safir cu Özge Yağız în rol principal a avut premiera pe 4 septembrie în Turcia

Povestea care reflectă diferite emoții se așteaptă a fi un succes răsunător. Va fi iubire, va fi pasiune și un scenariu ce îi va lăsa surprinși pe telespectatori. İlhan Şen și Özge Yağız au câștigat deja simpatica publicului în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița a devenit cunoscută după rolul din Jurământul. Protagoniștii vor apărea pe micile ecrane sub deviza “O poveste dragoste ce rămâne ascunsă”. Proiectul este extrem de ambițios, İlhan Şen a punctat că o poveste modernă din Cappadocia va fi spus acum.

Citește și: Özge Yağız, mărturisiri despre noua producție Safir. Prin ce trece pe platourile de filmare: "Nu cred că o astfel de ecuație va avea un rezultat rău"

“Sper că audiența nu ne va urmări ca un serial ci ca pe o poveste care face parte din ei. Noi asta încercăm să facem. În astfel de locuri de muncă ar trebui să fie un ghidaj natural și ar trebui să se explice faptul că există un scenariu. Încercăm să facem totul bine ca o adevărată echipă. Sper ca audiența să accepte asta și să ne urmărească.”, a declarat actorul.

Cu aceste cuvinte se poate observa faptul că telespectatorii se pot regăsi în poveste din mai multe unghiuri și își pot revedea astfel trecutul. Situațiile prezentat se așteaptă să aibă o cerință pozitivă.

“Sunt foarte impresionată, sincer, mă grăbesc de fiecare dată pe platourile de filmare. Acest oraș îți ofer motivația pentru a munci. E o plăcere faptul că acest serial e filmat aici. M-am întrebat dacă aș avea aceleași sentimente în cazul în care s-ar filma în Istanbul.”, a declarat vedeta. Cappadocia este de o importanță istorică în Turcia. S-a dezvoltat acum 60 de milioane de ani atunci când pământul a fost erodat din cauza lavei, ploilor și a vântului. Este de ajuns pentru a explica importanța regiunii.

Detalii despre Özge Yağız din Jurământul și serialul Safir

Özge Yağız joacă rolul principal în seria Safir și reprezintă personajul Feraye. Actorii vor spunea povestea dramatică a unei mamei și fiica sa. Faptul că vedeta se află din nou într-un rol de protagonistă a reușit să o aducă în fața fanilor.

Citește și: Özge Yağız apare într-o fotografie rară alături de nepoțelul său. Actrița a publicat totul pe pagina personală de socializare

Născută pe 26 septembrie 1997 în Istanbul, este originară din Sivas. Absolventă a unei facultăți de comunicare, a început să fie interesată de actorie încă din liceu și a jucat în piese de teatru în anii de studenție.

În 2016 a avut primul său rol, atunci când a interpretat personajul Selin în serialul "Adını Sen Koy". În 2019 a urmat Reyhan în serialul Jurământul. În 2022 a renunțat la proiect pentru a se dedica unui serial complet nou, Baba. Și de aceasta dată a optat pentru rolul de protagonistă. A format un cuplu cu Gökberk Demirci în 2021, însă au decis să se despartă ca mai apoi să se regăsească în 2022. Printre actorii din distribuție mai face parte și Burak Berkay Akgül.

În articolul

Primul episod al seriei Safir cu Özge Yağız în rol principal a avut premiera pe 4 septembrie în Turcia. Cum au reacționat fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x