Primul interviu oficial cu artiștii RBD de la începerea turneului Soy Rebelde. Cel de-al patrulea concert are loc în New York

Publicat pe 01.09.2023 la 10:03 Actualizat pe 01.09.2023 la 12:07

Turneul RBD a început și cel de-al patrulea concert are loc în New York. Artiștii au oferit primul interviu în variantă completă și au vorbit despre fenomenul care i-a cuprins alături de fani.

Christian Chavez, Dulce Maria, Anahi, Christopher Uckerman stau unul lângă celălalt pe covorul roșu

Primul interviu oficial cu artiștii RBD de la începerea turneului Soy Rebelde

Getty Images

Cel mai îndrăgit grup pop din Mexic vorbește despre revenirea pe scenă după 15 ani de tăcere. Este pentru prima oară când artiștii oferă un interviu în formula completă de la destrămare.

Primul interviu oficial cu artiștii RBD de la începerea turneului Soy Rebelde

Dulce María își readuce aminte de momentele inedite din 2006, atunci când au terminat de filmat pentru telenovela Rebelde. La scurtă vreme, un elicopter i-a dus pe un aeroport privat pentru a zbura imediat într-un oraș în care aveau concert în cadrul formației RBD. Acele vremuri au renăscut în 2023, la 15 ani de la destrămarea grupului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A fost ca un carusel care nu se oprea. Și din moment ce nu se oprea, nu știam nimic, bun sau rău până nu se întâmpla.”, a spus vedeta. Pe 22 decembrie 2008, RBD a susținut ultimul concert la Madrid. Cu toate astea, febra care i-a cuprins pe fani atunci nu s-a stins astăzi și toate aceste lucruri stau mărturie în cadrul concertelor care sunt astăzi susținute de artiștii din Mexic.

Citește și: Maite Perroni apare în turneul RBD alături de fiica Lía. Primele imagini cu micuța la doar 3 luni de la naștere

Cinci din cei șase cântăreți originali s-au reunit pentru cel mai așteptat turneu de reuniune din istorie. Pe 25 august, Dulce María, Christian Chávez, Maite Perroni, Anahí și Christopher von Uckermann au susținut primul lor concert. Vor urma reprezentații în Brazilia, SUA, Columbia și Mexic. În 24 de ore de la punerea în vânzare a biletelor au fost epuizat 1.5 milioane dintre acestea. Pe lângă toate acestea, RBD a lansat în luna august primul single “Cerquita de ti” după 15 ani și se pare că un nou album este pe cale de a fi lansat.

Aventura RBD a început în 2004, odată cu lansarea telenovelei Rebelde. Ambele au avut un succes enorm. Grupul s-a clasat pe locul 1 Billboard Top Latin Albums cu trei albume diferite. De asemenea, a fost pe locul 15 în Billboard 200. Atunci când Rosas, managerul formației a venit cu ideea unei reuniuni în urmă cu șapte ani, însă au existat mai multe implicații care nu i-au putut aduce din nou împreună.

Niciuna dintre melodiile formației RBD nu a putut fi disponibilă pe platformele de streaming. Toată muzica pe care artiștii au creat-o a fost înregistrată sub numele EMI Music, cumpărată de Universal Music Group în 2012. Licența pentru numele formației nu a fost niciodată reînnoită, așa că muzica lor nu a putut fi disponibilă în acest sens.

Lucrurile s-au schimbat atunci când Rosas, cu ajutorul companiei sale The Sixth House s-a alăturat într-o călătorie cu Universal Music Latin Entertainment.

“Nu mai eram managerul formației RBD, dar cineva care putea vorbi cu o altfel de autoritate.”, a spus acesta. Pentru prima oară, pe data de 4 septembrie 2020, muzica celor de la RBD a putut fi disponibilă pe toate platformele de streaming.

“Fiecare dintre noi are personalitate diferită și cu timpul am învățat să ne îmbrățișăm diferențele. Dar într-un final, ne-am adunat încă o dată împreună și această magie a explodat. Cheia este că atunci ne-am adunat ca rezultat al unei audiții, acum a fost o alegere.”, a spus Maite Perroni.

Cum vede Christian Chávez reuniunea RBD după 15 ani

Un membru RBD plin de explozie și culoare este Christian Chávez. Acesta a revenit după 15 ani pe scenă alături de colegii și prietenii săi, fiind mai autentic ca oricând.

Citește și: Ana, iubita a lui Alfonso Herrera, în brațele unui alt bărbat la câteva săptămâni de la zvonul despărțirii cu fostul RBD

“Adevărul e că am trecut prin tot felul de emoții. Din momentul în care au început repetițiile am spus că n-o să putem să cântăm și să dansăm în același timp pentru că n-am mai făcut asta de ceva vreme. Și adevărul e că avem personalități dferite, dar de data aceasta o să facem totul după standardele noastre.

E foarte frumos să te întorci într-un proiect care a oferit atât de multe pentru toată lumea, dar dintr-o altă poziție, mai matură.”, a spus Christian Chávez.

În articolul

Primul interviu oficial cu artiștii RBD de la începerea turneului Soy Rebelde. Cel de-al patrulea concert are loc în New York

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x