Producțiile din trecut ale faimoasei Demet Özdemir au devenit și mai valoroase în prezent. Despre ce este vorba

Publicat pe 17.07.2023 la 15:15 Actualizat pe 17.07.2023 la 17:07

Demet Özdemir este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia și serialele sale au reușit să cucerească publicul din lumea întreagă.

Demet Özdemir poartă părul desprins și un top albastru

Producțiile din trecut ale faimoasei Demet Özdemir au devenit și mai valoroase în prezent

Instagram

Serialul “Prizoniera destinului” cu Demet Özdemir și İbrahim Çelikkol în rolurile principale a reușit să-i surprindă pe fanii din străinătate. Succesul vedetei a devenit cunoscut mai departe de granițele Turciei.

Producțiile din trecut ale faimoasei Demet Özdemir au devenit și mai valoroase în prezent

Traiectoria profesională a faimoasei Demet Özdemir a fost intens discutată în sezonul ce tocmai a trecut. Datorită performanței din “Numele meu este Farah” a reușit să-și facă simțită prezența în lumea întreagă. Proiectul va continua și în cel de-al doilea sezon. Pe lângă reușita recentă, o surpriză plăcută a venit din partea seriei “Prozoniera destinului”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Italia este țara care a primit cu brațele deschise povestea expusă. Acolo, Demet Özdemir a jucat rolul Zeynep, iar producția originală vine cu numele de Doğduğun Ev Kaderindir. De asemenea, interesul pentru serialul Love Tactics 2 care este distribuit pe Netflix începe să crească. Noua versiune a poveștii de dragoste dintre personajele interpretate de Şükrü Özyıldız și Demet Özdemir este foarte populară.

Citește și: Cel de-al doilea sezon al serialului “Numele meu este Farah” cu Demet Özdemir se arată mult mai promițător. Cum i s-a schimbat viața vedetei odată cu acest proiect

După ce Love Tactics 2 a avut debutul pe 14 iulie 2023, a ajuns să aibă o mișcare socială în toate mediile de comunicare. Fanii au fost cuceriți imediat și de seria “Numele meu este Farah - Adım Farah - My name is Farah”. Şükrü Özyıldız și Burcu Özberk formează cel mai nou cuplu de pe micile ecrane în comedia romantică Ruhun Duymaz ( Your soul does not hear), serialul putând fi disponibil în Turcia din 24 iulie.

Producția Love Tactics 2 a reușit să le aducă celor doi actori succesul mult visat pe viitor. Acum fanii sunt nerăbdători să îi vadă și în alte proiecte de succes. Povestea de iubire este urmărită în 52 de țări fiind pe locul 3 în Top 10 proiecte. În acest moment nu ar fi greșit de evaluat ideea că seria Ruhun Duymaz cu Şükrü Özyıldız va avea succesul scontat.

Demet Özdemir și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Cine este Sergio Sergi

După căsnicia de 8 luni cu artistul Oğuzhan Koç se pare că faimoasa vedetă din Turcia și-a găsit fericirea în brațele unui producător italian pe nume Sergio Sergi. Actrița și-a cumpărat o casă în Grecia, acolo unde se pare că își va petrece toată vara alături de noul său partener. Se pare că cei doi s-au întâlnit la o petrecere a unor prieteni comuni.

Citește și: Serialul “Numele meu este Farah” a reușit să se claseze pe primele locuri în topuri doar cu ajutorul faimoasei Demet Özdemir. Ce spune presa din Turcia

“Nu sunt un turist, ci localnică.”, a scris actrița pe pagina de socializare. Se pare că relația dintre cei doi începe să devină serioasă. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat. Potrivit presei locale, artistul ar fi căsătorit și niciuna dintre acestei idei nu ar fi adevărate, arată albawaba.com.

În aceeași publicație vedem că actrița ar avea o relație amoroasă cu Rúben Dias, un cunoscut fotbalist portughez în vârstă de 26 de ani. Cei doi se află pe aceeași insulă și acesta a început să-i aprecieze pozele vedetei din mediul online. Născută pe 26 februarie 1992 în Turcia, aceasta a fost și dansatoare în trecut. După ce a apărut în videoclipul lui Mustafa Sandal, viața sa profesională s-a schimbat complet.

În articolul

Producțiile din trecut ale faimoasei Demet Özdemir au devenit și mai valoroase în prezent. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x