Puțini știu, însă Can Yaman nu a fost crescut de părinții lui. La doar 5 ani familia lui s-a destrămat. Cine l-a avut în grijă

Publicat pe 13.06.2022 la 17:26 Actualizat pe 13.06.2022 la 17:56

Can Yaman este cunoscut încă de foarte tânăr, când s-a făcut remarcat în producții de succes pe meleagurile Turciei, țara lui natală, însă ani mai târziu avea să devină starul Italiei. Lumea întreagă la cunoscut în plină ascensiune, însă puțini știu care a fost viața lui înainte de succesul mondial.

Can Yaman nu a avut o viață ușoară, așa cum ar crede mulți. A crescut departe de părinți, în grija bunicilor și nimeni pe atunci nu se gândea că el avea să ajungă o stea.

Can Yaman a fost crescut de bunici. Părinții lui au divorțat când el avea doar 5 ani

Can Yaman s-a născut pe 8 noiembrie 1989 la Istanbul, în Turcia. Bunicul său de pe linia paternă este kosovar-albanez din Kosovo. Bunica lui de pe linia paternă este albaneză din Macedonia de Nord. El este nepotul antrenorului de fotbal Fuat Yaman.

De la o vârstă fragedă, bunicile lui Can Yaman au fost implicate practic în creșterea și îngrijirea lui din cauza dificultăților financiare prin care treceau familia lui. Părinții lui Yaman au divorțat când el avea cinci ani.

Însă pentru el viața a continuat și timpul i-a oferit cele mai mari daruri. Astfel, Can Yaman a studiat la Bilfen Kolej gimnaziu, apoi a studiat la Liceo Italiano di Istanbul, unde a terminat ca elev de top cu cea mai mare notă din istoria instituției de învățământ.

Can Yaman vorbește 5 limbi

Can Yaman vorbește fluent cinci limbi: turcă, italiană, engleză, germană și spaniolă. În 2012, a absolvit Facultatea de Drept a Universității Yeditepe și a început să lucreze la PricewaterhouseCoopers, unde și-a cunoscut actualii parteneri ai firmei de avocatură.

Pe când avea 24 de ani, Can Yaman lucra la fuziuni și achiziții și scria articole pentru secțiunea fiscală a ziarului Dunya. Pe măsură ce avea succes în sectorul dreptului corporativ, și-a dat seama că viața corporativă nu era pentru el.

Can Yaman a declarat în 2018, „Mi-a s-a părut că aș avea oportunități, dar să stau într-un birou și să port costum m-a deranjat foarte mult. Când mi-au dat concediu anual, am plecat fără să mă întorc. La televizor m-au văzut colegii în continuare. ." În timpul concediului de vară de la serviciu, Yaman a călătorit la Bodrum, unde s-a întâlnit cu eventualii și actualii săi manageri de actorie, Cuneyt Sayil și Ilker Bilgi.

În articolul

Puțini știu, însă Can Yaman nu a fost crescut de părinții lui. La doar 5 ani familia lui s-a destrămat. Cine l-a avut în grijă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x