RBD anunță oficial întoarcerea pe scenă după 15 ani. Ce mesaj a postat Maite Perroni pe pagina sa

Publicat pe 20.01.2023 la 11:37 Actualizat pe 20.01.2023 la 12:27

RBD anunță oficial întoarcerea pe scenă după 15 ani. Ce mesaj a postat Maite Perroni pe pagina sa la scurtă vreme.

cei șase membrii RBD stau unul lângă celălalt și privesc spre cameră

RBD anunță oficial întoarcerea pe scenă după 15 ani

Happy Channel

După ce s-au despărțit acum 15 ani, RBD anunță întoarcerea pe marile scene cu concerte în Mexic și Brazilia, printre alte țări. Ce a declarat Maite Perroni la scurtă vreme după anunțul oficial.

RBD anunță oficial întoarcerea pe scenă după 15 ani

Nu au existat multe formații la începutul anilor 2000 care au reușit să rămână în inimile fanilor de-a lungul timpului. Odată cu telenovela Rebelde și înființarea grupului, o istorie a fost scrisă fără doar și poate. Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher Uckermann și Christian Chavez au avut concerte sold-out pe marile stadioane ale lumii în toate părțile globului. 15 ani mai târziu, după ultimul lor show în Madrid, integranții au anunțat noi concerte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Formația pop al momentului îi include pe Anahi, Dulce Maria, Christian Chavez, Maite Perroni și Christopher Uckermann, asta pentru că Alfonso Herrera a declarat că nu va participa în cadrul concertelor. Aceștia vor vizita 10 stadioane și 16 arene în turul lor prin Mexic, Brazilia și SUA. Printre orașe se numără Miami, Los Angeles, New York și Chicago.

Citește și: Dulce Maria publică o imagine din adolescență. Vedeta este pe scenă acoperită de un top scurt și pantaloni minusculi. Cum arăta în epoca de aur “RBD”

“Este o eră nouă ce ne face să fim din ce în ce mai entuziaști și este o altă opotunitate pentru a împărți scena din nou și de a simți o energie unică. Există cicluri în viață și fiecare dintre noi trebuie să ne concentrăm pe carierele noastre ca actori sau muzicieni și asta înseamnă că trebuie să oferim timp fiecărui proiect în parte. Asta ne permite fiecăruia să creștem profesional și personal. Acum este perioada perfectă pentru reuniune pentru că suntem mai conștienți, mai maturi, vedem totul dintr-o altă perspectivă.”, a mărturisit Maite Perroni pentru Billboard.com.

Anunțul oficial al întoarcerii formației RBD vine la doar o lună de la publicarea videoclipului “Soy Rebelde” pe paginile de socializare ale membrilor. Acesta combină scene din telenovela Rebelde și filmări recente ale celor 5 artiști în cadrul unei cine intime.

Detalii despre reîntoarcerea formației RBD

Idei ale unei reveniri a formației au mai existat și în trecut, dar nu s-a concretizat nimic până în prezent. Din cauza situațiilor profesionale ale fiecărui membru, concertele nu au putut fi realizate. Abia în 2022 conversațiile au devenit mult mai serioase legate de acest plan de viitor, atunci când artiștii au luat parte la nunta îndrăgitei Maite Perroni.

Citește și: Anahi și-a etalat abdomenul de fier. Cum poate să arate starul RBD la aproape 40 de ani. Fotografia care a uimit

“Când plănuiam nunta îmi aduc aminte că i-am cerut DJ-ului să nu dea play niciunei melodii RBD, nu voiam ca prietenii mei să simtă presiunea de a cânta.”, a mărturisit Maite Perroni. Cu toate acestea, chiar în ziua nunții, aceștia i-au cerut DJ-ului să îi acompanieze cu melodiile Rebelde și Salvame, ceea ce s-a transformat într-un moment incredibil. La scurtă vreme după anunțul oficial al întoarcerii, Maite Perroni a lăsat un anunț surprinzător pe contul personal de Instagram.

„Cred în acei prieteni care știu să interpreteze priviri și sunt capabil să interpreteze tăceri, să ierte greșeli, să păstreze secrete, să prevină căzături și să fure lacrimi.”, a fost mesajul. Vedeta a dezvăluit că va deveni mămică, iar concertele vor avea loc din luna noiembrie.

În articolul

RBD anunță oficial întoarcerea pe scenă după 15 ani. Ce mesaj a postat Maite Perroni pe pagina sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x