RBD lansează piesa “Cerquita de ti” înainte de turneul oficial Soy Rebelde Tour. Cum își pregătesc artiștii revenirea pe scenă

Publicat pe 18.08.2023 la 11:59 Actualizat pe 18.08.2023 la 12:29

RBD lansează o baladă chiar înainte de începerea turneului de adio pentru a le mulțumi tuturor celor care le-au fost alături de-a lungul timpului. Cerquita de ti este melodia care le aduce revenirea pe scenă.

Anahi, Christopher Uckermann, Maite Perroni și Christian Chavez pe scenă, dansează

RBD lansează piesa “Cerquita de ti” înainte de turneul oficial Soy Rebelde Tour

Happy Channel

Cei cinci integranți ai formației RBD urmează să ajungă pe scenă în curând. Înainte de a-și bucura fanii live, au lansat o melodie pentru a le mulțumi tuturor celor care le-au fost alături înainte de la început. Dulce María, Christian Chávez, Anahí, Christopher von Uckermann și Maite Perroni interpretează piesa “Cerquita de ti” de la anunțul reunirii grupului.

RBD lansează piesa “Cerquita de ti” înainte de turneul oficial Soy Rebelde Tour

Este un mesaj deopotrivă pentru fani cât și pentru ei înșiși. Cu toate că la un moment dat au pornit pe drumuri separate din punct de vedere profesional și personal, au rămas întotdeauna alături unul de celălalt, fiind mai aproape decât au crezut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Chiar dacă suntem departe și te simți trist, știi, mereu vom fi aici, aproape de tine.”, spun versurile traduse din limba spaniolă. Piesa a fost produsă de Manuel Lara și scrisă de Manuel Lara, Pambo, Nicole Horts, Ben Aler și Christopher Uckermann.

RBD și-a anunțat întoarcerea pe marile scene în Turneu Soy Rebelde Tour pe 19 ianuarie. Acesta va începe pe 25 august la Sun Bowl Stadium în El Paso, Texas. Dulce María a fost cea care a făcut primele declarații pe subiect, vorbind despre turneu și revenirea ca și grup.

Citește și: Cât costă un bilet pentru o persoană la concertul Rebelde, cea mai îndrăgită trupă la nivel mondial. Spectacolele se vor ține, departe însă

“În sfârșit s-au aliniat planetele. Noi cinci ne-am întâlnit pentru acest minunat anunț, pentru aceste show-uri pe care le vom avea. Am avut intenția de ani buni, dar a fost dificil să coincidem fiecare cu propriile proiecte profesionale și personale.”, a declarat vedeta RBD. De asemenea, a punctat faptul că turneul va fi unul nostalgic, asta pentru că vor fi interpretate melodii pe care toată generația Rebelde le cunoaște. Au trecut 15 ani de la ultimul show înainte de destrămare.

Alfonso Herrera, starul din Ozark, a făcut și el parte din anii de glorie ai formației RBD, însă a declarat că în prezent se concentrează pe propriile proiecte. 4 dintre cei 6 artiști au oferit un concert virtual în 2020 și au lansat piesa “ Siempre He Estado Aquí”.

Detalii despre formația RBD după ce și-au anunțat revenirea pe marile scene

Pe lângă turneul oficial și lansarea de noi piese, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Uckermann vor lua parte la evenimentul Latin Muzic Week ce va avea loc între 2 și 6 octombrie la Faena Forum în Miami. Cei trei vor vorbi despre ideea revenirii ca și grup. Uremază apoi Billboard și Billboard Español, acolo unde toți cinci vor sta în fața camerelor pentru a povesti și a retrăi momente importante.

“Sunt cicluri și au fost în viața noastră în care a trebuit să ne concentrăm pe carierele de actor și muzicieni. Am fost nevoiți să oferim spațiu și timp, energie și dedicare. Ni s-a permis să creștem din punct de vedere profesional și personal. Acum, timpul pentru reuniune este perfect pentru că suntem mult mai conștienți de ceea ce se petrece, mai maturi, o să ne bucurăm dintr-o altă perspectivă.”, a declarat Maite Perroni într-un interviu, arată billboard.com. Nu este pentru prima oară când artiștii au oferit declarații despre perioada Rebelde.

În articolul

RBD lansează piesa “Cerquita de ti” înainte de turneul oficial Soy Rebelde Tour. Cum își pregătesc artiștii revenirea pe scenă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x