Rivalitatea dintre Golden Boy – Dragoste rebelă și Șerbet de afine continuă. Ce situație a apărut în mediul online

Publicat pe 31.07.2023 la 15:42 Actualizat pe 31.07.2023 la 17:42

Rivalitatea dintre Golden Boy - Dragoste rebelă și serialul Șerbet de afine continuă în mediul online. Cele două seriale vor intra în competiție cu o altă producție.

Afra Saracoglu și Mert Ramazan Demir stau unul lângă celălalt și zâmbesc

Rivalitatea dintre Golden Boy – Dragoste rebelă și Șerbet de afine continuă

Happy Channel

Competiția dintre Golden Boy – Dragoste rebelă și serialul Șerbet de afine continuă în mediul online. Se pare totuși că o altă producție vine din spate și este gata să se lupte pentru cea mai bună poziție.

Rivalitatea dintre Golden Boy – Dragoste rebelă și serialul fenomen Șerbet de afine continuă

Este vorba despre serialul Arka Sokaklar care urmează să revină pe micile ecrane și să pună în pericol cele două producții de succes. Acest serial a avut o durată de viață de 17 sezoane, însă în 2022 i-a surprins pe telespectatori cu întreruperea filmărilor. Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură un deznodămân. Actorul Zafer Ergin a vorbit deja despre drepturile care vor fi de acum transmise altfel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serialul a reușit să impresioneze o audiență largă timp de 17 ani, având în vedere povestea caer a stat la baza creării sale. Cât despre Golden Boy – Dragoste rebelă, a fost cel mai de succes proiect transmis în acest sezon. De asemenea, Șerbet de afine a reușit să se încadreze pe primele locuri în topurile preferințelor.

Citește și: Vești bune pentru fanii serialului “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Ce a declarat Mert Ramazan Demir despre continuarea proiectului

Urmează apoi serialul Ateș Kușlari care a reușit de asemenea să impresioneze o audiență nenumărată. În această competiție sunt 4 seriale, iar balanță se poate înclina acum în orice direcție. Este important faptul că poveștile din Golden Boy și Șerbet de afine cântăresc foarte mult în acest punct. În cazul în care audiența ar renunța, ar avea loc o descreștere uriașă. Serialul Firebirds are deja propria audiență și nu este de mirare că cifrele sunt susținute și de fanii din mediul online. Pe de-o parte, Arka Sokaklar are potențialul de a atrage milioane de telespectatori ca un proiect care a fost difuzat de-a lungul timpului pe micile ecrane. Dacă seriaul revine cu o audiență de succes, totul se va schimba.

Afra Saraçoğlu a reușit să cucerească inimile fanilor din lumea întreagă

Faimoasa vedetă din Golden Boy – Dragoste rebelă a revenit în atenția fanilor și a reușit să-i cucerească pe aceștia încă o dată. A fost numită “Steaua anului” în cadrul Elle Style Awards și a fost de fiecare dată apreciată pentru postările din mediul online.

Citește și: Buçe Buse Kahraman și Afra Saraçoğlu, ținta linșajului public. Cele două actrițe au intentat procese celor care le-au atacat în urma serialului Yalı Çapkını ("Golden Boy - Dragoste rebelă")

“Oriunde te-ai afla în lume, să fii drept, legal și just sunt principalele valori ale unui om bun.”, a declarat vedeta din Golden Boy.

Are peste 8 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin din vacanța vedetei. Protagonista unuia dintre cele urmărite seriale din Turcia nu a mai apărut alături de colegul Mert Ramazan Demir după ce s-a zvonit că ar forma un cuplu.

Au fost surprinși de către jurnaliști în vacanță, într-o ipostază extrem de romantică. Este posibil să fii o persoană bună, dar și să iei apărarea drepturilor, legii și justiției ca și actriță. Cu este cuvinte magice, vedeta dezvăluie astfel personalitatea sa și vorbește despre eforturile de a deveni o persoană bună.

Cel de-al doilea sezon al serialului Golden Boy – Dragoste rebelă a devenit cu adevărat așteptat, dată fiind energia pe care au emanat-o protagoniștii.

În articolul

Rivalitatea dintre Golden Boy – Dragoste rebelă și Șerbet de afine continuă. Ce situație a apărut în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x