Roberto Ballesteros, actorul din Maria Mercedes, în rolul lui Cordellio Cordero Manso

Publicat pe 16.07.2020 la 08:44 Actualizat pe 05.08.2020 la 14:12

tvnotas.com

Roberto Ballesteros, cel care îl interpretează pe Cordellio Cordero Manso, s-a născut la 22 martie 1959, în Lima, Peru. Acesta a devenit faimos pentru rolurile primite în telenovele și filmele mexicane.

De-a lungul carierei sale, Roberto a primit numeroase roluri, fiind de multe ori personajul principal negativ în mai multe telenovele. De asemenea, el a apărut în roluri negative, de răufăcător sau traficant de droguri, și în filme de acțiune. Ocazional a interpretat și roluri de polițist precum și alte roluri pozitive.

În cariera sa de actor, el a devenit cunoscut pentru rolul din telenovela "Rosa Salvaje", dar a jucat și în producții faimoase precum "Mujer de Cabaret" (1991), "Maria Mercedes" (1992) "El Trono del Infierno" (1994), "Venganza Mortal" (1995), "El Seňor de Sinaloa" (2000) și multe altele. Roberto a jucat alături de actori consacrați precum Thalia Sodi, Mario Almada, Sebastian Ligalde, Eduardo Palomo, Victoria Ruffo, Jorge Luke și Alfonso Zayas.

Despre telenovela “Maria Mercedes”

Telenovela spune povestea Mariei, o fată săracă, este nevoită să vândă pe stradă bilete de loterie pentru a-și întreține familia. Santiago del Olmo (Fernando Ciangherotti), un bătrân înstărit, o întâlnește pe Maria și o ia de nevastă pentru a le face în ciudă rudelor sale, lăsându-i tinerei averea sa. După moartea lui, Maria este nevoită să locuiască în aceeași casă cu rudele lui Santiago și astfel ajunge să se îndrăgostească de Jorge Luis, un bărbat manipulat de mama sa Malvina.

Urmărește “Maria Mercedes” de luni până vineri, de la 16:30, Happy Channel!

CITEȘTE ȘI

Carmen Amezcua, actrița din “Maria Mercedes”, este și scriitoare

Arturo Peniche, actorul din “Maria Mercedes”, la vârsta de 58 de ani

În articolul

Roberto Ballesteros, actorul din Maria Mercedes, în rolul lui Cordellio Cordero Manso

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp